Cum sa iti incarci telefonul pentru ca bateria sa reziste cat mai mult

0 Shares
0
0
0

Pentru ca telefoanele mobile din prezent sunt foarte utilizate si sunt folosite in aplicatii si jocuri tot timpul, ele tin foarte putin si necesita incarcare cel putin o data pe zi. Nu este necesar sa dai imediat vina pe baterie.

Poti tine cont de sfaturile de mai jos pentru a conserva bateria. Vei vedea ca in timp capacitatea bateriei va scadea treptat, insa asa cum am mai spus, totul tine de modul in care folosesti telefonul. Nu are sens sa faci comparatii cu vechiul celular pentru ca acela era folosit doar la apeluri si mesaje text, pe cand acum folosesti telefonul pe post de laptop.

De exemplu, poti utiliza un smartphone pentru a trimite si a primi e-mailuri, pentru a  naviga pe Internet, pentru a viziona filme, pentru a asculta muzica,  radio si carti audio, pentru a citi ziarul, pentru a  face fotografii si pentru a le distribui pe retelele de socializare sau pentru a le oferi rudelor si prietenilor. Telefonul este folosit la comenzi online si la discutii video, la relaxare si pentru jocuri.  Toate aceste functii consuma bateria deci nu speria atunci cand o baterie Huawei are nevoie de incarcare zi de zi pentru ca este perfect normal.

Cum sa eviti sa ai bateria complet goala cand ai nevoie de ea pentru diverse lucruri importante? Obisnuieste-te sa incarci telefonul seara sau dupa munca. In mod normal, o baterie complet incarcata va dura o zi intreaga, chiar daca utilizezi frecvent smartphone-ul. De asemenea, acorda atentie indicatorului bateriei din coltul din dreapta sus. Daca nivelul este sub 20 la suta, incarca telefonul ori de cate ori este posibil.

Ia cablul de incarcare cu tine. Oricat de bine ai grija ca smartphone-ul tau sa fie intotdeauna suficient de incarcat, nu este niciodata gresit sa iei un cablu de incarcare cu tine cand iesi din casa mult timp. De exemplu, daca bateria este descarcata, poti conecta telefonul la biblioteca, cafenea, restaurant sau alt loc public. O pauza de cafea este mereu binevenita. Prizele pot fi gasite astazi chiar si in multe trenuri.

Un incarcator de birou este un mod inteligent de a incarca telefonul. Avand un incarcator mereu cu tine te va salva problemele cu cablul de incarcare din geanta care poate sa fie acolo sau poate sa fie uitat acasa. Un incarcator lasat la birou va fi mereu acolo pentru situatii neprevazute.

Smartphone-ul este telecomanda vietii noastre. Nu trece nicio zi fara mesaje pe Facebook, e-mailuri si muzica preferata la castile telefonului mobil. Multe telefoane high-tech, cum ar fi HTC One sau Huawei, contin deja o tehnologie mai buna decat multe procesoare quad-core pentru desktop PC, display-uri HD si memorie de pana la doi GB. Puterea pentru aceasta tehnologie trebuie sa vina de undeva si ai ghicit, este vorba despre baterie. Toata tehnologia de pe telefon consuma bateria insa acesta este un aspect cu care ne vedem nevoiti sa ne resemnam pentru ca daca vrem performante, nu o putem avea decat cu tehnologie de ultima generatie.

0 Shares
You May Also Like