Cum să machiezi sprâncenele problematice?

0 Shares
0
0
0

Astăzi, în sfârșit, dedic un articol cum să machiez sprâncenele problematice

Forma sprancenelor

Înainte de a le machia, desigur, este esențial să dai forma corectă, pentru a obține un rezultat optim cu machiajul. Pentru a avea o formă bună a sprâncenelor, sfatul meu este întotdeauna același: primul lucru de făcut este să le faci să crească și să nu le atingi deloc, chiar și luni de zile.

Când ești sigură că firele de păr au crescut, atunci poți trece la pasul următor. În această perioadă poate fi util să folosiți produse precum uleiul de ricin pentru a le face mai robuste și mai groase. Următorul pas este să identifici o cosmeticiană bună și pregătită în materie de sprâncene., care știe să-ți ofere o formă bună, atât pe baza formei naturale a sprâncenelor tale (pentru că niciodată nu este bine să le răsuciți), cât și pe baza formei feței, conform zolla.ro

De ce sunt sprâncenele mele problematice?

Dar să trecem la faza de machiaj. Sprâncenele mele, după cum v-am spus, sunt destul de problematice și sper cu acest articol să îi ajut pe cei ca mine care au sprâncene greu de gestionat.

Să începem de la faptul că sprâncenele mele sunt foarte deschise, fiind blonde: asta nu prea joacă în favoarea tuturor celor care au tenul deschis și au sprâncenele blonde, întrucât rolul sprâncenelor este acela de a da definiție aspectului. O altă problemă este că sunt destul de rare: asa ca pe langa definirea formei lor, atunci cand le machiez trebuie sa fiu mereu foarte atenta la umplerea micilor gauri dintre un par si altul.

Initial am grija de prima parte a sprancenei folosind un creion de sprancene cu care umplu micile gauri.

Apoi fac același lucru cu a doua parte a sprâncenei, urmărindu-i forma.

Așa că trec la definirea părții superioare a sprâncenei cu o intensitate mai mare prin trasarea unei linii mai definite.

Pieptăn firele de păr pentru a nu pierde niciodată din vedere forma corectă, deoarece firele de păr au tendința de a merge în jos.

Acum voi defini contururile folosind un corector și o pensulă plată: mai întâi am grijă de partea inferioară a sprâncenei și apoi de cea superioară. Proced pe secțiuni mici pentru a urmări perfect forma fără a face greșeli.

Apoi amestec corectorul pentru a elimina detașările ascuțite, atât sub, cât și deasupra sprâncenei.

În sfârșit, pieptăn sprâncenele pentru a pune firele de păr la loc (eventual și cu un produs gel de fixare).

0 Shares
You May Also Like