Cum sa obtii mai multe stiluri cu pernele decorative Designers Guild?

0 Shares
0
0
0

Pernele decorative sunt accesorii deosebite pentru casa, si nu doar datorita faptului ca sunt practice. In functie de modelul pe care il alegi, de locul in care le asezi si de felul in care le aranjezi, ele pot sa schimbe complet stilul unei incaperi.

Iata cateva stiluri pe care le poti obtine cu ajutorul pernelor decorative Designers Guild:

Modern

Numarul de perne si asezarea lor: Foloseste un numar impar, ca trei sau cinci, mai degraba decat traditionalele perechi de patru, sase sau opt. Cateva perne mari arata mai aerisit decat o multime de perne mici care pot da impresia de aglomerare.

Forma si marimea: Opteaza pentru perne patrate cu o diagonala de 45-60 cm – acestea sunt suficient de mari pentru a reprezenta o pata de culoare in cazul in care sunt monocolore sau pentru un model repetitiv. Pernele dreptunghiulare sunt un contrast interesant deoarece sunt neasteptate, spun specialistii in design interior.

Materialul: O paleta de culori limitata si motive geometrice imprimate pe materiale dense ca bumbacul sau panza se potrivesc perfect intr-un decor modern. Dar daca iti place sa ai multe culori in jurul tau, urmeaza acest sfat al designerilor de interioare: foloseste culorile dintr-o opera de arta care se gaseste in acea incapere.

Traditional

Numarul de perne si asezarea lor: Doua sau patru perne mari asezate de fiecare parte a unei canapele vor da impresia de simetrie si ordine.

Forma si marimea: Marimea corecta depinde de dimensiunea canapelei, dar pentru a obtine o proportie corecta combina perne patrate cu diagonala de 50-55 cm cu perne mai mici patrate sau rotunde.

Materialul: Catifeaua si matasea arata perfect intr-o incapere decorata clasic. Combina modele incarcate cu modele simple, intr-o singura culoare.

Eclectic

Numarul de perne si asezarea lor: Un numar par de perne contrazice spiritul eclectic al unei camere; trei sau cinci perne vor crea o asimetrie placuta fara a aglomera canapeaua.

Forma si marimea: Alege perne de dimensiuni apropiate pentru a avea un element comun intr-o colectie de obiecte diverse. In general, designerii prefera perne mari, de 45-60 cm, in defavoarea celor mai mici.

Materialul: Fii deschis, dar nu exagera. Poti avea cateva perne care se potrivesc sau mai multe cu modele diferite, dar asigura-te ca ai cel putin o culoare in comun pentru a face aranjamentul unitar.

Odata ce ai stabilit ce stil interior vrei sa aiba casa ta, poti incepe sa te aprovizionezi cu perne decorative Designers Guild!

0 Shares
You May Also Like