Cum sa obtii un masaj perfect in propria baie?

0 Shares
0
0
0

Ofera-ti un masaj acasa in timp ce asculti muzica, seara la ora 22:00 sau dimineata inainte de a pleca la serviciu. Bineinteles ca este posibil cu Home Spa, cada cu hidromasaj.  Cum alegi cada care ti se potriveste? Iata sfaturile noastre despre cum sa profitati la maximum de placerea pe care o meritati.

Beneficiile unei astfel de cazi

Cu cazile de baie cu hidromasaj, un intreg centru de balneoterapie la domiciliu are loc in baia voastra. Incepeti cu un masaj intens si revigorant pentru a va relaxa si a va recapata energia. Preferati un masaj bland? Alegeti un program relaxant si linistitor, cu presiuni subtile din cap pana in picioare.

O cada cu hidromasaj e un must have in orice baie

  • Forma cazii raportat la dimensiunea baii

In functie de spatiul disponibil si de configuratia baii voastre, alegeti forma de cada care vi se potriveste. In plus fata de forma clasica dreptunghiulara, puteti alege o cada de hidromasaj inclinata sau asimetrica. Ideale pentru spatiile mici, cazile asimetrice economisesc spatiu in baie.

  • Alegerea dimensiunii potrivite

In functie de forma pe care o alegeti, cada de baie va avea o lungime cuprinsa intre 135 si 180 cm si o latime cuprinsa intre 80 si 145 cm. In cazul in care forma este importanta, alegeti dimensiunea cazii de baie in functie de marimea locuitorilor casei si de obiceiurile lor. Fie ca sunteti un impatimit al scaldatului, fie ca vreti sa puteti face baie impreuna… toate acestea sunt criterii de care trebuie sa tineti cont atunci cand faceti alegerea.

Hidromasaj complet

Sistemul mixt (apa/ +aer) este un sistem care combina virtutile jeturilor de aer de pe fundul cazii si jeturile de apa de pe laterale. Sistemul mixt va ofera un hidromasaj complet. Cu toate acestea, puteti activa unul dintre cele doua sisteme in functie de masajul dorit (relaxare sau stimulare).

Masaj revigorant si stimulant

Sistemul de apa/aer este ideal in cazul in care masajele revigorante si stimulante sunt principalele voastre obiective. O pompa extrage apa din cada si o propulseaza spre jeturile laterale, combinand-o cu aer cald pentru a va oferi un masaj revigorant. Aceste jeturi sunt amplasate pe partea laterala a cazii si pot fi orientate pentru a oferi un masaj complet sau un masaj tintit pe o zona a corpului pentru un masaj profund.

Beneficii pentru intregul corp

Pe langa senzatia de calmare si rolul sau energizant, efectele balneoterapiei sunt numeroase:

  • amelioreaza durerile de cap si astmul;
  • amelioreaza durerile de gat si de spate;
  • dilata porii si inmoaie tesuturile;
  • dreneaza si ajuta la eliminarea celulitei etc.

Balneoterapia utilizeaza apa proaspata pentru a masa intregul corp cu jeturi de apa si/sau de aer. Tipul de masaj obtinut variaza de la o cada cu hidromasaj la alta, in functie de sistemul sau: aer, apa/aer sau mixt. Inainte de a intra in cada cu hidromasaj, puneti-va intrebarea: ce imi doresc de la un masaj?

O sesiune de relaxare

Linistitoare datorita temperaturii apei si a senzatiei de bunastare. Relaxant datorita efectului hidromasajului asupra intregului corp si a muschilor. Detensionarea, deoarece amestecul aer/apa relaxeaza sistemul nervos.

0 Shares
You May Also Like