Cum sa salvati viata bateriei iPhone in mod eficient?

0 Shares
0
0
0

Dispozitivele iPhone sunt printre cele mai performante de pe piata, iar un procent impresionant de persoane care au nevoie de un smartphone nou, isi indreapta atentia spre un model iPhone.

Dispozitivele iPhone sunt excelente, dispun de specificatii tehnice impresionante, au designul impresionant, dar la fel ca alte smartphone-uri, de multe ori se descarca mai repede decat ar trebui, iar uneori utilizatorii iau in calcul ideea de a opta pentru o inlocuire baterie iPhone.

In cazul in care detineti un model iPhone, iar bateria acestuia se descarca prematur, veti descoperi in continuare cateva sfaturi care va pot ajuta sa salvati in mod eficient viata bateriei iPhone.

Utilizati intotdeauna WiFi

Daca va aflati intr-o zona WiFi, puteti opri datele dvs. mobile si puteti activa WiFi.

  • Accesati Setari >> Celular, Dezactivati toate datele mobile, 3G / 4G / LTE.
  • Pentru a activa WiFi de la date mobile >> Setari >> WiFi. Porniti-l. Sau doar accesati-l prin centrul de control, treceti de sus in partea de jos a ecranului si atingeti pictograma WiFi pentru a o activa.

Daca functia WiFi de pe dispozitivul dvs. iPhone este activa, asigurati-va ca datele mobile sunt oprite, altfel iPhone-ul dvs. va continua sa caute conexiunea mai puternica. De asemenea, nu uitati sa va dezactivati functia WiFi iPhone atunci cand parasiti zona WiFi, astfel incat iPhone-ul dvs. nu va cauta o retea WiFi noua, care sa poata descarca bateria rapid.

Opriti 4G / LTE

Daca nu va aflati in zona WiFi si utilizati datele dvs. mobile pentru conexiunea la Internet, daca reteaua este buna, ar trebui sa utilizati 3G. Deci, opriti-va 4G / LTE si treceti 3G. Acest mod va poate salva viata bateriei iPhone-ului. Iata cum sa faceti acest lucru:

  • Setari >> celulare >> activeaza 4G / LTE. Glisati butonul pentru a dezactiva.

Dezactivati actualizarea aplicatiei de fundal

Daca deschideti functia de actualizare a aplicatiei de fundal, veti vedea aplicatiile active pe iPhone care se vor reimprospata automat in fundal. Acest lucru poate provoca probleme de descarcare rapida a bateriei. Verificati lista respectiva si vedeti ce aplicatii utilizati rar, astfel incat sa le puteti dezactiva pentru a economisi bateria.

  • Atingeti Setari >> General >> Reglarea aplicatiei de fundal.

Dezactivati Luminozitatea Auto si Reduceti Luminozitatea Ecranului

Acesta este un alt truc care va poate ajuta sa salvati viata bateriei iPhone. Iata cum trebuie sa procedati in acest caz:

  • Accesati Setari >> Ecran si luminozitate >> Luminozitate automata (opriti-l)
  • Apoi setati luminozitatea la nivelul inferior sau mediu, daca este necesar.

Acestea sunt asadar cateva trucuri care va pot ajuta sa salvati intr-un mod eficient viata bateriei pentru un dispozitiv iPhone. Daca incercati aceste trucuri, este posibil sa aveti succes, si sa nu mai fie nevoie sa va prezentati cu dispozitivul intr-un service.

Daca in schimb trucurile respective nu ofera randament, atunci ar fi indicat sa duceti telefonul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa analizeze mai amanuntit problema, pentru ca este posibil ca doar o inlocuire baterie iPhone sa va mai poata salva.

0 Shares
You May Also Like