Cum scapi de pori dilatati pentru o piele impecabila?

0 Shares
0
0
0

Pori dilatati impreuna cu acneea, se numara printre cele mai frecvente si deranjante imperfectiuni ale pielii, care te pot face sa te simti neatractiva.

Insa, porii in sine nu sunt o problema. De fapt, acestia ajuta la functionarea glandelor sebacee. Prin urmare, functia lor este de a face pielea sa respire. Cu toate acestea, se poate intampla ca acestia sa se dilate excesiv, devenind o problema estetica enervanta care afecteaza atat barbatii, cat si femeile.

Unde apar pori dilatati?

Porii dilatati tind sa apara in principal pe obraji, nas, barbie si in clasica „zona T” a fetei.

Noutatea buna e ca poti scapa de ei simplu cu ajutorul unui tratament pori dilatati de la Yiara.

Care sunt cauzele aparitiei porilor dilatati?

In fiecare centimetru patrat de piele exista aproximativ 150 de pori. Functia lor, asa cum am mentionat deja, este de a permite pielii sa respire, conferindu-i un aspect proaspat si hidratat. In conditii normale, diametrul acestor pori este de aproximativ 50 microni. Dar acest diametru poate fi usor modificat anormal de diversi factori, cum ar fi:

  • Piele grasa sau mixta, caracterizata prin productia excesiva de sebum;
  • Acnee si seboree;
  • Imbatranirea pielii;
  • Cresterea excesiva a androgenilor;
  • Pierderea tonusului si elasticitatii pielii;
  • Expunere excesiva si incorecta la razele ultraviolete;
  • Utilizarea detergentilor agresivi sau a produselor cosmetice inadecvate (comedogeni).

Dupa cum am mai spus, daca vrei sa scapi de porii dilatati de pe fata poti apela la un tratament pori dilatati laser de la Yiara. Este vorba de laserul Harmony XL PRO, un aparat cu o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le poate schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul.

Astfel, pe langa tratamentul porilor dilatati, face rejuvenare faciala si skin tightening; este un bun tratament pentru acnee si cicatrici anti-acneice, elimina leziunile vasculare (cuperoza, rozacee sau acele vinisoare inestetice de pe fata sau picioare), elimina transpiratia axilara (hiperhidroza) si uniformizeaza culoarea pielii.  

Totodata, acesta imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminos. Se pot folosi 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

Cu ajutorul acestui aparat vei obtine o piele impecabila, iar regulile clasice de ingrijire a pielii fetei te vor ajuta sa scapi de neplacutul inamic pe nume “pori dilatati” pentru totdeauna.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…