Cum se monteaza o priza Sedna?

0 Shares
0
0
0

In mod normal, montajul unei prize nu ar trebui sa presupuna un prea mare efort, cel putin nu in aparenta. Totusi, nefiind familiarizat cu notiuni ce tin de electrictate, este posibil sa intampini dificultati in ceea ce priveste montajul, mai ales daca vorbim despre o priza obisnuita, ce vine la pachet cu o multitudine de suruburi.

Pentru a preintampina aceste neajunsuri, e suficient sa alegi o priza Sedna in locul uneia obisnuite, astfel incat efortul tau sa se diminueze in mod considerabil.

Gama Sedna reprezinta o categorie aparte a prizelor create sub numele Schneider Electric. Aceste tipuri de prize sunt speciale deoarece au fost concepute astfel incat sa ajute in vederea montarii atat pe cei abia initiati in domeniu, cat si pe profesionisti.

Avantajul major pe care o priza Sedna il are consta tocmai in facilitarea procesului de montaj, deoarece suruburile mici de prindere sunt inlocuite acum cu gheare speciale care practic incastreaza priza in locasul ei, fara prea mare efort.

Astfel, pasii obisnuiti pe care ii cunoastem in cazul montarii uzuale a unei prize sunt respectati si atunci cand vine vorba despre o priza Sedna, cu mentiunea ca munca devine mai usoara. In prima faza se scoate priza preexistenta si se curata locasul destinat, de preferat prin aspirare sau cu ajutorul unei pensule, dupa care se monteaza cu grija rama metalica a prizei.

Aceasta trebuie montata in pozitia corecta, chiar daca riscul de pozitionare gresita poate fi corectat datorita fantelor pentru suruburi care permit rotirea in ambele directii.

In plus, priza are anumite marcaje ce pot deasemenea sa ajute in vederea pozitionarii corecte, lucru care faciliteaza montajul, chiar si in cazul unei persoane care nu a mai executat astfel de lucrari. In rama metalica montata se va introduce priza efectiva care va avea pe ea elementele de conexiune pentru fire.

Prinderea firelor se va face conform montajului uzual, avand gija ca fiecare surub sa fie bine strans, astfel incat firele sa fie corect legate. In final se monteaza masca si un eventual capac cu rol decorativ, daca este cazul.

Imaginea de completa folosind o priza Sedna ne ofera asadar un produs care asigura caracterul estetic, dincolo de cel al functionalitatii. Materialele inovative si tehnologia moderna fac ca aceste prize sa fie usor de montat si de folosit, fiind avantajoase pentru orice locuinta.

Prizele din gama Sedna sunt produse robuste, calitative, destinate sa reziste si sa asigure siguranta in exploatare. Prinderea in patru puncte a prizei asigura un grad sporit de stabilitate, astfel incat nu trebuie sa te gandesti la masuri suplimentare in acest sens.

In definitiv o priza reprezinta un element pe care sa trebuie sa te poti baza oricand si tocmai de aceea utilizarea unui produs de calitate devine imperios necesara, la fel cum este necesar ca acesta sa fie si fiabil.

O priza Sedna se incadreaza in categoria produselor de calitate, al caror pret nu este nicidecum unui iesit din comun. Iar in definitiv niciun pret nu este prea mare atunci cand vine vorba despre a ne proteja bunurile sau, de ce nu, chiar propriile vieti.

0 Shares
You May Also Like