Cum va poate surprinde in mod neplacut iPhone 8?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone nou, isi indreapta atentia spre un model iPhone 8. Este firesc acest lucru in conditiile in care aceste terminale dispun de specificatii tehnice notabile, au un design ireprosabil, si in mare parte functioneaza perfect.

Cu toate acestea insa, exista si situatii in care dispozitivele iPhone 8 pot ajunge in service. Aici nu ne referim la o inlocuire geam iPhone 8 sau la o inlocuire display cauzata de neglijenta utilizatorilor, ci la situatii in care telefoanele sunt bine intretinute, insa intampina anumite probleme de functionare. Iata despre ce este vorba.

iPhone 8 – Probleme Touch 3D

La fel ca dispozitivele iPhone 6 si iPhone 7, iPhone 8 vine cu Touch 3D. Touch 3D va permite sa faceti presiuni grele pe ecran pentru a deschide comenzi rapide si functii. Aplicatia 3D Touch le poate crea utilizatorilor de iPhone 8 probleme. Este afisat prea repede pentru unii utilizatori si unii utilizatori intampina dificultati la accesarea scurtaturilor.

Daca aveti probleme cu tehnologia 3D Touch, veti dori sa ajustati sensibilitatea acestei caracteristici pentru a se potrivi mai bine nevoilor dvs. Pentru a face acest lucru, mergeti in Setari> General> Accesibilitate> derulati pana la atingerea 3D si apasati.

Valoarea prestabilita ar trebui sa fie setata la nivel mediu, dar puteti sa o schimbati pe fir sau pe lumina. Mergeti inainte si testati-o in partea de jos a ecranului.

Daca acest lucru nu rezolva problema, incercati sa resetati setarile. Accesati Setari> General> Resetati> Resetati toate setarile. Dispozitivul dvs. va uita parolele Wi-Fi cunoscute, dar nu veti pierde niciun fel de date.

De asemenea, puteti incerca sa reporniti telefonul. Daca nici astfel nu remediati problema, puteti duce telefonul in service.

iPhone 8 nu se poate conecta la App Store

Daca iPhone-ul dvs. 8 nu se poate conecta brusc la App Store, asigurati-va ca serviciul Apple nu este nefunctional. Daca este functional, iata cateva remedii rapide pentru a incerca sa remediati problema:

  • Reporniti telefonul. De asemenea, puteti utiliza o resetare hard.
  • Modificati datele celulare pe. Accesati Setari> Date celulare> Derulati in jos in App Store si activati-o daca este dezactivata.

Celelalte solutii necesita un pic de lucru. In primul rand, veti dori sa sincronizati data si ora pe iPhone, accesand General> Data si ora. Comutati setati automat la dezactivare, apoi defilati in jos pentru a seta manual datele si ora.

Accesati App Store-ul, lasati-l deschis pentru cateva secunde, apoi reveniti la Date & Time si comutati pe Setare automata pentru a porni. Inchideti App Store din tava dvs. de multitasking si apoi deschideti-o din nou si vedeti daca puteti stabili o conexiune. Teoretic, in acest fel ar trebui sa se poata remedia problema. In caz contrar, va fi necesar sa treceti cu telefonul pe la service, pentru ca specialistii sa vada despre ce este vorba, si sa gaseasca o rezolvare.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple, insa pot aparea mai multe surprize neplacute in momentul in care utilizati un dispozitiv iPhone 8. Multi utilizatori au avut probleme, insa nu este neaparat sa vi se intample si dvs. Depinde foarte mult si ce noroc aveti cand alegeti telefonul.

0 Shares
You May Also Like