Curățenia de primăvară în garderobă: top 3 sfaturi pentru depozitare eficientă și organizare

0 Shares
0
0
0

Pentru multe dintre doamne, curățenia de primăvară implică și o organizare a dulapului și ordine printre haine. Cu toate acestea, deseori te poți simți copleșită de numărul mare de piese vestimentare, iar curățenia în garderobă devine un calvar. În rândurile de mai jos o să discutăm despre câteva sfaturi utile pe care să le implementezi în activitatea de organizare a dressingului tău.

Iată 3 metode de reorganizare a garderobei tale pentru primăvara aceasta:

1.      Scapă de piesele care nu îți mai plac sau care nu îți mai vin bine

Una dintre regulile principale ale curățeniei de primăvară în garderobă este să te debarasezi de articolele care nu-ți mai sunt de folos. Începe prin a-ți rezerva un interval de timp special pentru a evalua fiecare piesă de îmbrăcăminte, întrebându-te dacă îți mai vine bine, te avantajează sau îți place cu adevărat. Adună toate hainele de care nu mai ai nevoie și împarte-le în două categorii: cele pentru vânzare și cele pentru donație.

Dacă ai piese valoroase în stare foarte bună, poți să le vinzi cu ajutorul platformelor special create pentru acest lucru. Dacă nu vrei să le vinzi, poți să le donezi unui centru pentru ajutorarea oamenilor nevoiași.  Astfel, vei reuși să eliberezi mult spațiu, obținând o colecție clasică de piese pe care o adori cu adevărat.

2.      Organizează piesele după grosime sau după culori

Odată ce ai eliminat articolele nedorite din garderoba ta, este timpul să organizezi elementele rămase. Există mai multe metode pe care le poți folosi, dar două dintre cele mai populare sunt organizarea după grosime și după culoare. Sortarea hainelor după grosime implică definirea mai multor categorii în funcție de sezon. Fiind primăvară, îți dorești să ai la îndemână hainele care se încadrează în acest sezon precum bluzițele subțiri, cardiganele, jachetele din piele, cămășile și fustele. O altă modalitate este sortarea pe culori, lucru ce îți va permite să stilizezi mai ușor orice outfit, știind exact unde să cauți o anumită piesă.

3.      Investește în soluții de depozitare inteligente

Soluțiile de depozitare eficiente pot fi un punct cheie în organizarea dressingului tău. Maximizează spațiul dulapului tău folosind instrumente precum organizatoarele suspendate, separatoarele pentru sertare, umerașele și cutiile pliabile.

Acum descoperă umerașele pentru pantaloni de pe unicutil.ro și separatoarele pentru sertare care ajută la compartimentarea articolelor de îmbrăcăminte împaturite, păstrând dezordinea departe. În plus, cutiile sunt perfecte pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte sezoniere sau pentru articolele purtate mai rar, eliberând spațiu valoros în dulapul tău pentru articolele esențiale de zi cu zi.

De asemenea, aici îți poți ține și accesoriile precum gențile sau curelele pentru a le împiedica să se piardă prin dressing. Prin investiția în aceste soluții de depozitare inteligente, vei profita la maximum de spațiul disponibil, menținând în același timp un mediu cât mai curat și organizat.

Acestea fiind spuse, pentru a te mișca mai eficient cu organizarea spațiului, pune în aplicare sfaturile de mai sus. O garderobă curată te va ajuta să economisești timp de fiecare dată când îți alegi ținutele.

0 Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

You May Also Like