De ce ati alege portile automate?

0 Shares
0
0
0

Sistemele de electrice pentru porti automate sunt un tip distinct de instalație care oferă portii un grad mai mare de flexibilitate. Porțile electrice pot fi realizate dintr-o varietate de materiale diferite și facilitează închiderea întregului perimetru al curții doar cu o simpla apasare de buton. In acest articol va vom prezenta cateva dintre avantajele senzori porti automate.

Datorită metodei lor unice de funcționare, sistemele de porți electrice oferă curții o varietate de avantaje diferite. Înțelegerea avantajelor asociate cu instalarea unei porți electrice vă poate ajuta să decideți dacă un astfel de produs este potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Acoperire completă

Unul dintre principalele avantaje asociate cu o poartă automata este că aceasta va inchide complet perimetrul curții dumneavoastra. Prin blocarea caii de acces, veti avea mai multa siguranta.

Acest lucru este extrem de benefic pentru proprietarii care au animale de companie sau copii mici, deoarece veți putea să-i lăsați să se joace în curte fără să vă faceți griji că părăsesc proprietatea, iar strainii nu vor intra. Aceste porti vă vor ajuta, de asemenea, să vă păstrați curtea în siguranță, păstrând intrușii și animalele straine afară. Un perimetru complet închis înseamnă că hotii si animalele nu vor putea intra in curte sau casa.

Confidențialitate

Dacă gardul care este deja instalat în jurul curții este inalt si confectionat din materiale dure, puteți instala cu ușurință o poartă automata, care este, de asemenea, realizată din metale dure, cu panouri largi, pentru a împiedica pietonii și vecinii să arunce o privire în curtea sau în casa dumneavoastra.

Valoarea proprietății

Un alt lucru de luat în considerare atunci când vă gândiți la instalarea unui sistem de porți automate este faptul că acesta are un efect semnificativ asupra valorii casei dumneavoastra, la fel ca si toate celelalte proiecte majore de construcții și instalații. De altfel, o poartă electrică va schimba in totalitate estetica proprietatii dumneavoastra. De cele mai multe ori un exterior bine întreținut și atractiv poate ridica valorile ofertei atunci când decideți să vă vindeti casa. In cest mod, cumpărătorii vor avea o impresie mai bună asupra proprietății.

Economii

Dincolo de creșterea valorii pe care o poartă automata o poate aduce proprietatii dumneavoastra, o astfel de instalație vă poate ajuta, de asemenea, la reducerea asigurarilor. Unele companii de asigurări oferă reduceri atunci când instalați o poartă automata pentru a vă proteja proprietatea, deoarece viitoarele jafuri sau spargeri nu se vor mai intampla. Așadar, asigurați-vă că veti consulta compania de asigurări pentru a va informa in legatura cu aceste aspecte.

Confort

Deși nu este neapărat mai convenabil decât simpla deschidere a unei căi acces pe care o puteți folosi ori de câte ori doriți, o poartă electrică nu cauzează niciun fel de inconvenient major. Unele sisteme avansate de porți se vor deschide automat când se apropie o mașină, în timp ce altele folosesc o telecomandă simplă. În orice caz, veți putea în continuare să folosiți calea de acces, așa cum ați făcut-o si inainte, bucurându-vă, de asemenea, de toate celelalte avantaje care au fost mentionate anterior.

0 Shares
You May Also Like