De ce sa folosesti un dedurizator apa?

0 Shares
0
0
0

Azi vei afla ce este si de ce sa folosesti un dedurizator de apa. Conceptul de dedurizator apa se defineste simplu. In primul rand prin fiabilitate, in al doilea rand eleganta dar si prin simplitatea sa.

Un dedurizator este asadar un echipament care iti poate oferi confortul pe care il cauti si in acelasi timp te poate ajuta sa reduci considerabil consumul de sare in exploatare pentru consumuri mari de apa. Perfect pentru nevoile tale este dedurizatorul de apa VDR20.

Un avantaj e ca totul devine mai gustos. Ma refer aici la apa proaspata pentru baut, apa curata pentru gatit. Gustul cafelei, al ceaiului al supelor sau al sucurilor devine mult mai bun. In plus, apa mult mai limpede e perfecta pentru cuburile de gheata atat de apreciata atunci cand savurezi o limonada sau o bautura in compania prietenilor. Pe langa toate acestea este eliminat gustul, mirosul si alti agenti contaminatori.

Dedurizator apa VDR20 te ajuta si atunci cand vine vorba de frumusete. Poti face baie sau dus folosind apa mai pura decat ai folosit vreodata care iti va catifela pielea si te va relaxa mai mult ca niciodata.

In ceea ce priveste confortul, vei observa ca hainele tale vor deveni mai moi, mai placute la atingere si nu isi vor mai estompa din culoare, datorita apei tratate. Te poti bucura de prosoape moi si de culorile vii ale puloverelor preferate mult mai mult timp de acum incolo!

De asemenea, apa tratata protejeaza conductele casei tale impotriva depunerilor, mentinand curate si functionale atat sistemele de incalzire cat si aparatele electrocasnice.

Tehnic vorbind, alimentarea electrica se va face folosind transformatorul din furnitura (primar 220VAC +/-10%, 50Hz / secundar 24VAC, 10VA). Echipamentul se va amplasa in locuri fara umiditate si se va alimenta numai prin priza cu protectie la suprasarcini sau stabilizator de tensiune.

Pentru o functionare corecta a echipamentelor este necesara utilizarea doar de sare pastilata pentru dedurizare. Echipamentul se va utiliza in locuri fara potential risc de inghet si se va evita instalarea direct in razele soarelui.

Caldura excesiva cauzata de soare poate provoca distorsionarea sau alte deteriorari ale componentelor nemetalice. Este recomandat pentru dedurizarea unei ape de alimentare filtrata de sedimente si cu temperaturi sub 35 grade celsius.

Montajul si punerea in functiune pot fi efectuate de catre utilizator/instalatorul casei/firma specializata de instalatii fara ca garantia sa fie conditionata de acest lucru. Este destinat exclusiv dedurizarii apei a carei calitate este cunoscuta.

Descopera avantajele folosirii unui dedurizator de apa apeland cu incredere la Bio Energy Water!

0 Shares
You May Also Like