Detalii importante despre cavitatie

0 Shares
0
0
0

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca femeile fac tot ce le sta in putinta pentru a avea mereu un corp de invidiat, asa ca unele femei aleg sa isi modeleze corpul la sala de sport, in timp ce alte femei isi indreapta atentia spre tot felul de procedee de remodelare corporala.

Foarte multe femei in clipa de fata aleg sa isi remodeleze corpul cu ajutorul unui aparat cavitatie dat fiind faptul ca remodelarea corpului prin cavitatie are foarte multe avantaje.

In primul rand trebuie precizat faptul ca acest procedeu de remodelare a corpului care poarta denumirea de cavitatie prin ultrasunete este una dintre cele mai eficiente modalitati prin care se pot elimina depozitele de grasime de pe anumite suprafete ale corpului.

Cavitatia este asadar ideala pentru a indeparta depozitele de grasime de pe abdomen, de sub barbie, de pe fese, de pe coapse, de pe brate, de pe solduri sau din alte zone ale corpului fara durere.

Mai mult decat atat, frecventa folosita pentru ultrasunete are un efect dublu, pentru ca tonifica atat pielea la suprafata, cat si in profunzimea ei.

In ceea ce priveste sedintele de cavitatie, trebuie precizat ca acestea de regula dureaza undeva intre o jumatate de ora si o ora si jumatate (30 de minute – 90 de minute), iar aplicatorul aparatului este plimbat pe piele cu ajutorul aplicarii unui gel conductor.

In ceea ce priveste numarul sedintelor de cavitatie, trebuie precizat faptul ca acesta este diferit de la o persoana la alta, insa in medie un numar de aproximativ 8 – 12 sedinte trebuie sa fie ideal pentru ca rezultatele sa fie vizibile.

Pentru femeile care au de gand sa opteze pentru aceasta modalitate de remodelare corporala, trebuie venit cu precizarea ca inainte de tratament trebuie sa se hidrateze foarte bine, asa ca trebuie sa consume aproximativ 2 litri de apa pentru a stimula foarte bine actiunea de purificare a ficatului.

Se spune despre cavitatie ca ofera cele mai bune rezultate in cazul persoanelor care au greutatea aproape de greutatea normala, si care au depozitele de grasime localizate.

Un amanunt extrem de important este acela ca procedeul acesta distruge permanent celulele grase, insa in situatia in care pacienta va castiga in greutate apoi, grasimea se va depune in zone care nu au fost supuse tratamentului.

Femeile care isi doresc sa aiba un corp foarte frumos in urma unui astfel de tratament mai trebuie sa fie constiente de un singur lucru: cavitatia este ideala pentru eliminarea grasimii astfel ca numarul de centimetri din talie va fi mai mic.

Acest lucru insa nu inseamna si scaderea in greutate. Femeile care isi doresc sa urmeze procedeul de remodelare corporala numit cavitatie, nu vor scadea in greutate.

Asadar, femeile trebuie sa stie ca in ciuda faptului ca nu au timpul necesar pentru a merge la sala de sport, pot avea si ele un corp foarte frumos in cazul in care vor opta pentru procedeul de remodelare corporala numit cavitatie, care le va ajuta sa aiba un aspect frumos, insa nu si sa scada in greutate.

0 Shares
You May Also Like