Efectele telefoanelor mobile asupra comunicarii in afaceri

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre telefoane mobile, fiecare ne dorim dispozitive performante care sa faca fata tuturor cerintelor, iar pe langa smartphone-uri, ne mai indreptam atentia si spre huse telefoane, spre selfie stick-uri, plus diferite alte accesorii.

Cele mai performante telefoane insa, si le cumpara oamenii de afaceri, pentru ca aceste dispozitive sunt deosebit de importante in lumea afacerilor. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom dezbate acest subiect.

Smartphone – urile au facut posibil ca oamenii sa indeplineasca sarcinile legate de afaceri de aproape oriunde. Capacitatea de a accesa Internetul prin intermediul telefonului a permis oamenilor sa ramana in permanenta conectati cu colegii si supraveghetorii. Facilitatea a permis atat profesionistilor, cat si angajatilor companiei sa-si imbunatateasca eficienta si productivitatea.

Comunicarea rapida a imbunatatit, de asemenea, procesul decizional al mai multor companii. In plus, a economisit si costurile initiale pentru intreprinderile mici si mijlocii, deoarece nu trebuie sa investeasca foarte mult pe infrastructura de birouri. In plus, exista si alte avantaje ale telefoanelor mobile care au schimbat modul in care companiile si-au desfasurat activitatea.

O mai buna colaborare

Organizarea de intalniri si conferinte periodice a devenit mult mai usoara, deoarece toti angajatii pot participa acum, chiar daca sunt departe de birou. Ultimele smartphone-uri si tablete au instrumente care pot permite conferinte web, teleconferinte sau apeluri video prin intermediul internetului.

Oriunde s-ar afla, membrii unei echipe isi pot schimba punctul de vedere ca si cum ar fi fost prezenti fizic la birou. Astfel de conferinte prin intermediul mobilului nu necesita amanarea unor intalniri cruciale din cauza lipsei unui numar mic de membri. Aceasta capacitate oferita de telefoanele mobile faciliteaza o mai buna colaborare intre toti angajatii si, de asemenea, ajuta la imbunatatirea productivitatii acestora.

Imbunatatirea asistentei pentru clienti

Integrarea Managementului relatiilor cu clientii cu aplicatiile de social media a permis clientilor si organizatiilor sa isi asume afilierea la noi inaltimi. Clientii isi pot acum utiliza telefoanele pentru a comunica cu brandurile folosind optiunile lor de mesagerie sociala si pentru a obtine acces instantaneu la problemele si preocuparile lor.

Telefoanele sunt, de asemenea, principalul motiv pentru care companiile au acum informatii mult mai detaliate despre clientii lor. Acest lucru le-a permis sa ofere servicii mult mai personalizate, care la randul lor au optimizat ciclul de viata al clientului.

Astfel, telefoanele mobile ajuta companiile sa se ocupe mai eficient de problemele clientilor si joaca un rol vital in imbunatatirea satisfactiei clientilor.

Imbunatatirea implicarii clientilor

Clientii cu telefoane mobile in mainile lor pot contacta acum orice companie in orice moment si de oriunde. De asemenea, comunicarea instantanee poate ajuta clientii sa isi rezolve problemele in timp real.

Multe companii exploateaza acest potential pentru a-si spori serviciile si pentru a spori experienta generala a clientilor. Prin crearea de aplicatii mobile, companiile incearca sa simplifice interactiunea cu clientii.

In plus, aceste aplicatii au deschis, de asemenea, un nou canal de promovare pentru companii. Firmele pot identifica acum nevoile specifice ale clientilor lor la momentul potrivit pentru a oferi produsul si solutiile adecvate. Acest lucru nu ar ajuta doar la imbunatatirea ratelor de conversie, ci va spori si reputatia companiei ca marca centrat pe client.

0 Shares
You May Also Like