Este eficienta criolipoliza?

0 Shares
0
0
0

Atat in Romania cat si in diferite alte tari ale lumii, exista o multime de femei care au aceiasi problema, si anume un corp care nu este pe placul lor.

Ei bine, femeile care isi doresc un corp perfect, cu siguranta au grija la regimul lor alimentar, pentru ca alimentatia este extrem de importanta in ceea ce priveste sanatatea organismului, dar si in ceea ce priveste aspectul fizic.

Apoi, conteaza foarte mult si miscarea, motiv pentru care fiecare femeie ar trebui sa faca miscare cat mai multa. Indiferent ca discutam despre simplele plimbari pe faleza sau despre alergatul in parc sau alergatul pe banda, femeile trebuie sa faca miscare pentru a avea un corp frumos.

Exista si femei care nu prea au timpul necesar pentru a face sport, asa ca acestea trebuie sa caute diferite alte solutii pentru a avea corpul mult visat. Ei bine, orice femeie care isi doreste un corp foarte frumos, si care isi doreste sa scape cat mai rapid de grasimea localizata, poate opta pentru criolipoliza ieftina sau pentru diferite alte tratamente de remodelare corporala.

In ceea ce priveste criolipoliza, trebuie precizat faptul ca aceasta este un tratament de remodelare corporala, care se efectueaza cu ajutorul unui aparat de criolipoliza cu doua capete de tratament (cavitatie si radiofrecventa).

Despre criolipoliza trebuie desemenea precizat faptul ca reprezinta o modalitate neinvaziva care lupta cu tesutul adipos. Marele avantaj al criolipolizei in fata altor tratamente de remodelare corporala precum lipoliza chimica sau liposuctia, este acela ca nu are nevoie de nici un fel de ac, si nici nu este un tratament care sa aiba efecte secundare.

Criolipoliza are rolul de a ingheta celulele de grasime localizata, la diferite temperaturi. Ei bine, o sedinta de tratament dureaza de regula intre 60 si 70 de minute, in functie de aparatul pe care il folosesc specialistii.

Ei bine, dupa ce sunt tinute la rece timp de o ora sau chiar mai mult de o ora, celulele grase incep sa moara si incep sa fie eliminate dupa o perioada de 3 saptamani. Procesul de eliminare al celulelor moarte poate dura chiar si doua – trei luni de zile.

Femeile care isi doresc sa opteze pentru acest tip de tratament, trebuie sa stie ca in urma criolipolizei nu vor ajunge sa scada in greutate, ci vor anunge sa scad in volum.

Un alt detaliu foarte important este acela ca tratamentul numit criolipoliza are nevoie de continuitate. Tocmai de aceea femeile care au optat pentru acest tratament ar fi indicat sa aiba in continuare acelasi stil de viata.

In ceea ce priveste eficienta, trebuie precizat faptul ca odata cu trecerea timpului, mai mult de 90% dintre persoanele care au optat pentru criolipoliza au avut rezultate peste asteptari, in timp ce 10 % au avut doar rezultate satisfacatoare.

Una peste alta insa, criolipoliza poate reprezenta o solutie foarte buna pentru toate femeile care au de gand sa obtina un corp perfect, insa care nu au timpul necesar sa faca sport sau sa faca in fiecare zi miscare.

0 Shares
You May Also Like