Este rentabila achizitia unui smartphone Samsung Galaxy j730?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand va aflati in cautarea unui smartphone nou, puteti sa va indreptati atentia cu incredere spre Samsung j730, acest dispozitiv avand un raport calitate – pret foarte atractiv.

In urmatoarele randuri veti descoperi cateva informatii interesante despre acest smartphone, informatii care cu siguranta va vor ajuta sa stabiliti daca achizitionati telefonul.

Proiectat cu o mare atentie la detalii, noul Samsung Galaxy J7 are un finisaj metalic uimitor, fara vreo proeminenta a camerei in timp ce ecranul de sticla 2.5D protejeaza afisajul de 5.5″ Full HD pentru o durabilitate sporita.

Camera principala foto principala a telefonului este de 13MP F1.7, si cu siguranta face fotografii clare si cu detalii imbunatatite, chiar si in conditii de lumina scazuta, in timp ce interfata intuitiva permite folosirea cu o singura mana datorita butonului de declansare in miscare. Acest lucru inseamna ca vei putea face fotografii in timp ce reglezi pozitia smartphone-ului sau in timp ce incadrezi peisajul.

Telefonul Samsung Galaxy J7 va ofera posibilitatea dea a face o multime de selfie-uri luminoase, chiar si in conditiile in care lumina este scazuta. Acest lucru se datoreaza LED-urilor frontale si blitului. De asemenea, este important de precizat ca se poate controla butonul declansator prin gesturi simple ale mainii.

Datorita memoriei de lucru de 3 GB, si a capacitatii de stocare interna 16 / 32 GB si, Samsung Galaxy J7 asigura un raspuns rapid atunci cand este solicitat.

Samsung Galaxy J7 este construit cu un senzor de amprenta bazata pe atingere pentru a va putea asigura de faptul ca datele dvs. sunt vazute numai de catre dvs. De asemenea, puteti utiliza aceasta metoda de protectie pentru a efectua plati mobile, conectare online si verificare a conturilor online.

Samsung Galaxy J7 vine si cu functia Always on Display, care este o alternativa pentru pastrarea nivelului bateriei, care va permite sa vizualizati ora, calendarul si notificarile primite fara activarea smartphone-ului.

Personalizati-va modul de a comunica cu ceilalti. Samsung Galaxy J7 va permite crearea a doua conturi pentru acelasi Messenger cu scopuri diferite. Cu acest smartphone aveti posibilitatea de a instala si de a gestiona cu usurinta al doilea cont Messenger simultan de la pagina de start si din meniul de setari.

Asadar, acest smartphone de la Samsung va poate surprinde cu foarte multe lucruri interesante. De mentionat este faptul ca daca alegeti un astfel de dispozitiv, trebuie sa il protejati cu o folie de protectie pentru ecran si sa il pastrati in husa pentru a preveni spargerea display-ului de 5.5″.

In cazul in care nu va protejati dispozitivul, in urma primului impact, in mod evident va fi nevoie sa va duceti telefonul intr-un service gsm pentru o inlocuire ecran Samsung j730. Chiar daca inlocuirea unui ecran Samsung j730 nu costa o avere, de preferat ar fi sa va protejati telefonul.

In rest, daca veti avea mare grija de telefon, acesta cu siguranta va putea face fata cerintelor dvs., si se va comporta foarte bine pentru o perioada indelungata de timp.

0 Shares
You May Also Like