Este util acidul hialuronic pentru buze?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de faptul ca vrei sa iti maresti buzele, sau ca ai de gand sa corectezi un mic defect al acestora, ori sa umpli un rid, cu siguranta trebuie sa stii ca sunt o multime de trucuri si de procedee care te pot ajuta sa faci aceste lucruri simplu si rapid, fara complicatii.

Un astfel de procedeu se refera la acid hialuronic buze, care deja se foloseste de mai bine de doua decenii entru corectarea ridurilor, dar si pentru marirea buzelor.

Acest acid hialuronic este ideal pentru mentinerea apei in tesuturi. Este important de precizat faptul ca fiecare membrana celulara, fiecare centimetru patrat de piele, fiecare centimetru cub de lichid sinovial, contin acid hialuronic, iar cantitatea si calitate acestui acid depind foarte mult de buna functionare a acestora.

Acest acid hialuronic care este folosit in estetica, este acid hialuronic farmaceutic, si poate sa fie utilizat in orice loc se doreste volum. El poate sa fie utilizat in santuri, riduri, pliuri, se poate folosi pentru marirea in volum a buzelor, pentru cearcane, obraz, pometi.

Acidul hialuronic se poate folosi si pentru locurile in care se doreste hidratare precum pentru buze, pentru gat, pentru maini sau pentru fata.

In conditiile in care te intrebi daca exista si efecte secundare ale folosirii acidului hialuronic, cu siguranta trebuie sa stii si faptul ca exista reactii de respingere, insa acestea sunt foarte rare, aproximativ o reactie intalnita la cateva zeci de mii de cazuri.

De cele mai multe ori, aceste probleme apar in cazul pacientelor care au probleme de autoimunitate. Exista insa si accidente la injectare, in momentul in care medicul nu are o foarte mare experienta, insa in general aceste reactii adverse tin foarte mult si de calitatea acidului hialuronic.

Dar, nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult, pentru ca acidul hialuronic datorita faptului ca este o substanta care se consuma, efectele negative dispar.

Trebuie amintit si faptul ca in aceste mai bine de doua decenii de cand se foloseste acidul hialuronic in industria farmaceutica, au fost descoperite noi modalitati de a lega moleculele de acid intre ele, pentru ca acesta a devenit din ce in ce mai moale si mai elastic, dar si mai stabil si mai rezistent.

Daca inainte de intrarea in mileniul 3 buzele aratau cauciucate si tineau cate doua sau maxim trei luni, acum cu siguranta poti sa juri ca acestea sunt reale. Este iarasi important de amintit si faptul ca se pot gasi acizi hialuronici care sa reziste chiar si cate doi sau trei ani de zile.

Trebuie mentionat insa si faptul ca pretul acidului hialuronic depinde foarte mult de calitatea sa, astfel ca unii acizi hialuronici sunt de o calitate superioara, altii nu sunt atat de buni, unii au preturi mai ridicate in timp ce altii nu costa atat de mult.

Daca te-ai decis sa urmezi un astfel de tratament de infrumusetare, atunci cu siguranta esti pe drumul cel bun, si cu siguranta daca iti vei mari buzele, vei avea un alt aspect estetic.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…