Etapele tratamentului de cavitatie

0 Shares
0
0
0

O multime de femei sunt din ce in ce mai nemultumite de modul in care arata, si de forma pe care o are corpul lor, unele acumuland kilograme in plus, altele luptandu-se cu celulita si cu vergeturile, insa nu toate femeile fac ceva in aceasta privinta, pentru a avea un corp frumos.

Si totusi, exista si femei care merg des la sala de sport, unde datorita exercitiilor pe care le fac, si antrenamentelor intense, reusesc sa obtina corpul dorit, insa ele urmeaza si tot felul de diete importante.

Alte femei, care sunt mai lenese, pot sa apeleze la mai multe saloane de infrumusetare, unde pot urma tot felul de tratamente de infrumusetare, iar in scurt timp, vor ajunge si ele sa aiba rezultatele dorite.

De exemplu, sunt saloane care vand cavitatie, iar un astfel de tratament poate sa fie foarte eficient pentru femei, datorita faptului ca in primul rand cavitatia reduce celulita foarte mult, este utila in remodelarea corpului, reduce depozitele de grasime, elimina vergeturile care sunt in curs de dezvoltare, si reduce centimetrii din jurul taliei.

Ei bine, un astfel de tratament multifazic, cuprinde trei etape, pe care le vom dezbate impreuna in cele ce urmeaza.

Prima faza o reprezinta impachetarile corporale in tunel cu infrarosu, iar rolul pe care il are aceasta procedura este acela de a pregati cat mai bine tesutul adipos pentru ceea ce urmeaza in continuare.

In cadrul unei sedinte insotita de astfel de impachetari, pot sa fie sparte aproximativ 4 milioane de celule adipoase, iar in cazul in care se sare peste aceasta etapa, numarul de celule adipoase sparte va fi de doar 2 milioane, iar astfel si rezultatele vor fi diminuate.

A doua etapa a procesului, este cavitatia. Ultrasunetele printr-un efect termic, actioneaza asupra celulelor, prin cavitatie si nu in ultimul rand, printr-un efect mecanic, iar in acest fel, celulele de grasime se desfac si elibereaza tricliceridele, acestea din urma fiind adunate de sistemul limfatic si de sistemul circulator.

Cele mai multe trigliceride vor fi eliminate prin rinichi, iar o alta parte va forma lipoproteinele din ficat.

Acest procedeu are avantaje mari, si nici nu este dureros, este un tratament non-ivaziv, iar rezultatele vor fi vizibile chiar si dupa prima serinta, pentru ca vor fi indepartate permanent celulele de grasime din zona unde s-a actionat. Deasemenea, cavitatia este extrem de utila pentru ca are eficienta sporita in situatia acumularii grasimii superficiale, si este foarte eficienta si in tratrea celulitei.

Ultima parte a acestui proces, este presodrenajul sau mai bine spus drenajul limfatic mecanic, acesta fiind esential pentru drenarea materialului celular care a fost eliberat datorita folosirii ultrasunetelor cavitationale.

In cazul in care nu se apeleaza la aceasta etapam acest material celular eliberat de catre ultrasunetele cavitationale se va depune in zonele adiacente.

Un asemenea tratament, trebuie sa dureze nici mai mult si nici mai putin de 110 minute, astfel ca 40 de minute trebuie sa dureze impachetarile corporale, 30 de minute trebuie sa dureze cavitatia, iar inca 40 de minute trebuie sa dureze presodrenajul.

0 Shares
You May Also Like