Implantul de par este solutia lipsei de par – afla despre procedura aceasta realizata la Dr. Felix Hair Implant

0 Shares
0
0
0

In urma cu ceva ani daca auzeam despre implantul de par ne gandeam automat la o interventie costisitoare la care au acces doar unii, care se desfasoara doar in marile clinici din strainatate. Acum insa Dr.Felix Hair Implant a pus Romania pe harta in sensul in care aduce mai aproape de publicul roman tehnica speciala de implant, Q-FUE.

Dr. Felix Hair Implant este clinica pe care au ales-o si nume mari din showbiz-ul romanesc. Aici implantul de par este realizat dupa tehnica mai putin invaziva, ce-i drept care implica mai multa munca manuala, insa rezultatele sunt unele dintre cele mai bune. Iata de ce!

Q-FUE nu implica taiere de scalp

De-a lungul anilor modul in care este realizat un implant de par s-a tot schimbat si perfectionat. La ora actuala vorbim despre implant de par prin tehnica Q-FUE care asigura o mai rapida vindecare a pacientului. Acesta sangereaza mai putin, nu ramane cu cicatrici si in fond vorbim despre avantaje si pe termen lung.

Asta inseamna ca metoda este mai putin invaziva si nu presupune taiere de scalp, nici macar o portiune din acesta. Afla mai multe despre asta, aici: https://www.drfelixhairimplant.ro/transplant-par/.

Concret, aceasta tehnica presupune ca grefele de par sa fie extrase manual, fir cu fir, din zona cefei. Acestea vor fi implantate in locurile unde este necesar, tot manual, fir cu fir, in unghiul dorit. Astfel, dupa ce parul incepe sa creasca, acesta arata natural.

Este scump un implant de par?

Daca ne gandim ce implica de fapt, adica ce schimbari aduce in viata ta, poate ca nu vei vedea situatia aceasta la fel. Pentru ca un implant de par corecteaza ceea ce este o problema estetica, ce atrage si stima de sine scazuta. Persoana in cauza are tendinta de a se izola, de a-si limita viata sociala. Post implant, pare ca devine altcineva, aspectul este mai intinerit.

De altfel implantul de par este singura cale de a remedia aceasta problema, a cheliei. Costurile nu sunt fixe, depind de cat de extinsa este zona sau zonele. Asadar estimari de costuri pot obtine cei interesati dupa o prima consultatie la medicul specialist. Afla mai multe despre asta, despre cum poti lua legatura cu medicul prin intermediul online-ului, din pagina oficiala.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…