Incalzirea si controlul temperaturii moderne si eficiente

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume in care totul incepe sa devina automatizat, nu mai este de mirare faptul ca foarte multi proprietari de locuinte, isi doresc sa opteze pentru automatizari pardoseala, pentru a se bucura de toate beneficiile automatizarii incalzirii. Vom discuta in urmatoarele randuri despre acest subiect, si veti descoperi cateva dintre cele mai importante beneficii ale automatizarii pardoselii.

Incalzire conforma

Producatorii de sisteme de automatizari pardoseala isi doresc sa va simtiti bine cu incalzirea dvs. Acest lucru se datoreaza faptului ca alegerea sistemului dvs. de incalzire va va afecta viata. Desi eficienta este importanta, confortul nu trebuie trecut cu vederea. Incalzirea electrica in pardoseala indeplineste ambele aceste criterii.

Regandirea incalzirii, arata faptul ca este mult mai eficienta incalzirea radianta folosind cea mai noua tehnologie infrarosu si control inteligent. In plus, putem spune ca optand pentru automatizari pardoseala, va puteti bucura de combinatia optima intre eficienta si comoditate.

Costuri totale atractive

Multi ani, s-a presupus ca incalzirea cu electricitate este costisitoare. In acest caz, oamenii se gandesc, de obicei, la incalzitoare invechite. Dar acestea sunt acum istorie. Datorita dezvoltarilor tehnice, controlului precis si optimizarii structurale a izolarii peretilor si ferestrelor exterioare, acest lucru nu mai este valabil.

Dimpotriva, daca tineti cont de investitia in sistemul de incalzire, costurile de exploatare si intretinerea necesara pe parcursul a peste 20 de ani, incalzirea electrica, fie ca incalzire in pardoseala sau in combinatie cu incalzirea cu infrarosu reprezinta unul dintre cele mai confortabile si costuri -sisteme eficiente disponibile in comparatie cu alte sisteme de incalzire.

Incalzirea locuintei fara aer fierbinte

Vreti o camera calda, nu aer cald. Daca optati pentru incalzirea in pardoseala, acest tip de incalzire a locuintei nu incalzeste aerul, asa cum se intampla in asa-numita incalzire prin convectie. Caldura radianta de la incalzirea in pardoseala se simte deosebit de confortabila, ceea ce inseamna ca temperatura aerului din camera poate fi redusa cu pana la 3° C cu acelasi grad de confort – iar fiecare grad °C mai putin economiseste energie de 6% si, prin urmare, si bani.

Beneficii pentru alergici

Persoanele care se confrunta cu orice tip de alergie beneficiaza de caldura radianta. Sistemele traditionale de incalzire incalzesc aerul pentru a crea o senzatie de caldura. Aceasta se ridica mai intai pana la tavan, unde se raceste din nou inainte de a se scufunda la podea – ceea ce risipeste energie valoroasa. De asemenea, biciuieste si arde praful si usuca si aerul, lucru enervant pentru bolnavii de alergie.

Calcul sanatate

Incalzitoarele infrarosii sau undele infrarosii au o adancime eficienta ridicata si incalzesc usor corpul din interior spre exterior.

Presupuneri pentru viitor

In combinatie cu sistemele fotovoltaice si tarifele de energie electrica verde, incalzirea in infrarosu este incalzirea viitorului – cu cele mai mici costuri de investitii.

Acestea sunt dupa cum bine se poate vedea din randurile de mai sus, cateva dintre cele mai importante beneficii ale automatizarii pardoselii, asa ca fie va construiti o locuinta noua, fie renovati vechea locuinta, este indicat sa optati pentru automatizari pardoseala.

0 Shares
You May Also Like