Incontinenta urinara si scutecele

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim despre scutece imediat ne sare gandul la copii, deoarece ei sunt cei care trebuiesc dotati cu scutece, pentru ca se afla in imposibiltatea de a-si face nevoile singuri.

Cei mai multi dintre noi nu stiu insa, ca exista si destul de multi adulti care poarta scutece, si asta nu pentru ca le e lene sa mearga la toaleta, ci din cauza faptului ca se lupta cu o boala destul de neplacuta, numita incontinenta urinara.

Aceasta boala nu pune in pericol viata unui pacient, dar il obliga pe acesta sa poarte scutece, pentru ca doar astfel poate fi sigur ca nu e pus vreodata intr-o situatie neplacuta.

Despre incontinenta urinara la adulti se stie ca apare din mai multe cauze, in special atunci cand vezica urinara este supusa la efort. Chiar si tusea din timpul unei raceli poate ajuta la aparitia acestei boli, si chiar si un simplu stranut, deoarece aceste lucruri sunt doar unele dintre cele care pot pune presiune asupra vezicii urinare.

Alti factori care pot duce la aparitia incontinentei urinare sunt fumatul si menopauza, din ceea ce spun mai toti specialistii. Exista destul de multe tratamente in ceea ce priveste incontinenta urinara, insa cateodata acestea nu dau niciun rezultat favorabil, iar astfel pacientii pot fi obligati sa poarte scutece adulti super seni pentru tot restul vietii.

Cei mai multi dintre acestia se simt rusinati de acest aspect, insa ei trebuie sa gandeasca logic si sa isi dea seama ca numai astfel pot razbate in societate, atunci cand se confrunta cu aceasta boala.

Au existat destul de multe cazuri in care adultii, datorita faptului ca nu trebuie sa poarte scutece, au ajuns sa aiba probleme psihice, iar una dintre acestea este depresia. Intr-adevar, nu cred ca exista adulti care iubesc scutecele, insa atunci cand alta solutie nu exista, trebuie sa se conformeze.

Scutece pentru adulti exista in aproape fiecare farmacie din tara noastra, create pe diferite marimi, tocmai in scopul de a putea fi purtate de fiecare adult ce sufera de incontinenta urinara, indiferent de circumferinta taliei pe care o are.

De obicei, acestea se gasesc in trei marimi, S, L si XL si ele trebuiesc alese in functie de circumferinta taliei adultului care doreste sa le achizitioneze. Datorita faptului ca in zilele noastre, aceasta boala apare din ce in ce mai des, marii producatori au ales sa isi extinda serviciile si pe internet, fapt din care rezulta ca se pot achizitiona pampers ieftin adulti si din mediul online.

Acest lucru este unul destul de avantajos pentru pacientii carora le este rusine sa mearga in farmacii sau magazine din oras pentru a-si cumpara scutece pentru adulti, deoarece pe internet pot comanda destul de simplu, iar in cel mai scurt timp pot primi produsele direct acasa.

0 Shares
You May Also Like