Întrebări frecvente despre probiotice

0 Shares
0
0
0

Se pare ca toata lumea vorbeste despre probiotice in aceste zile. Ele sustin tractul GI prin completarea si mentinerea bacteriilor “prietenoase”. Aceste bacterii prietenoase vin intr-o varietate de forme la GNC. Tocmai de aceea, va invitam sa trecem prin cateva intrebari frecvente despre probiotice si cu siguranta in continuare veti putea afla de ce veti putea beneficia daca veti alege un supliment probiotic.

DE CE AVEM NEVOIE DE PROBIOTICE?

Bacteriile prietenoase nu pot doar sa sustina sanatatea digestiva si imuna, ci si sa promoveze regularitatea.

CATE PROBIOTICE AR TREBUI SA IAU?

Cantitatea de probiotice cel mai bine pentru tine va depinde de obiectivele tale. Iata o schita de urmat pentru dozare:

  • 25 de miliarde CFU (unitati care formeaza colonii): suport digestiv zilnic;
  • 50 miliarde CFU: nevoie usoara si moderata;
  • 75-150 de miliarde de CFU: necesitate sporita.

NU TOATE PROBIOTICELE SUNT LA FEL?

Nu toate probioticele sunt create egale. Ele sunt organisme vii care au potentialul de a muri atunci cand nu sunt produse, depozitate sau ambalate in mod corespunzator. GNC-ul combinat de probiotice este studiat clinic. Cand alegeti un probiotic GNC, alegeti o abordare validata stiintific pentru a sustine sanatatea GI; nu ghiciti aici. De asemenea, retineti ca probioticele GNC contin FOS (fructooligosaharide), o sursa de hrana pentru bacteriile vii.

CARE SUNT TULPINILE PROBIOTICE SI DE CE SUNT ELE IMPORTANTE?

Tulpina unui probiotic poate fi asemanat cu un titlu de post. Anumite tulpini s-au dovedit a functiona mai eficient decat altele, asa cum unele tulpini sunt mai dure decat altele, etc. Tulpina probioticei este identificata ca L. acidophilus, B. bifidum sau B. lactis doar pentru a numi cateva.

NU POT LUA IAURT?

Da, puteti manca iaurt pentru a primi o buna bacterie, dar la o potenta semnificativ mai mica. Nu exista nici o indicatie despre numarul de organisme probiotice care au murit in timp ce se afla inca in container, deoarece de obicei nu exista teste pentru aceasta. De asemenea, pentru a primi 25 de miliarde CFU in forma de iaurt, ar trebui sa mancati mai mult de zece 4oz. portii de iaurt. Si ce faci daca ai intoleranta la lapte? Alegerea este usoara aici.

PUNCTUL

Tractul GI este important pentru sanatatea dumneavoastra generala; cu probiotice puteti oferi suportul zilnic de care are nevoie. Indiferent daca preferati probiotice sub forma de mestec, capsule sau pulbere, GNC are mecanismul de livrare necesar pentru a va sustine indicatia geografica.

Probioticele trebuie sa fie refrigerate?

Mai multe tulpini probiotice sunt foarte fragile si trebuie protejate de elemente care le vor reduce lent viabilitatea, inclusiv caldura, oxigenul, lumina si umiditatea (pentru a le numi cateva). Exista tulpini care nu trebuie sa fie refrigerate. Unul este cunoscut ca Bacillus subtilis, un “organism bazat pe sol” (SBO)

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii in ceea ce priveste probioticele. Cu siguranta toata lumea ar trebui sa isi indrepte atentia spre aceste bacterii pozitive, insa inainte de toate, ar fi important ca toata lumea sa intrebe medicul daca este indicat sau nu sa consume suplimente probiotice.

0 Shares
You May Also Like