iPhone 7 va primi o camera noua

0 Shares
0
0
0

Din cate se pare, nu trece nici o saptamana din acest an, fara sa auzim noi zvonuri despre lansarea iPhone 7 si despre ce componente minunate ne va aduce acesta.

Another week, another iPhone 7 leak! Vedeti? Are pana si rima. Daca esti in cautare de service Gsm Bucuresti, intra cu incredere pe Service-gsm-bucuresti.ro!

Urmand seturile de poze scapate deja pe internet, ce evidentiau suportul dual SIM, capacitatea de stocare de pana la 256 Gb si un headphone jack de 3.5mm pe noul iPhone, magazinul de reparatii chinez Rock Fix, revine cu o fotografie-spion a unui iPhone 7, mai precis a partii din spate a telefonului.

Exista mai putine benzi de plastic ale antenei pe care le putem observa in aceasta fotografie, iar camera principala se pare ca va avea un senzor marit de tip CMOS – pentru imbunatatirea performantelor in conditii de luminozitate scazuta.

Ceea ce este si mai interesant, este faptul ca cei de la Rock Fix au declarat ca jack-ul pentru casti (headphone jack) de 3.5 mm, va ramane implementat pe iPhone 7 si nu va fi inlocuit cu altceva, asa cum sugerau gurile rele.

Cu toate astea, aceasta alegere a celor de la Apple, se pare ca este sigura doar pentru modelul sau variantele de 4.7 inch, despre celelalte nu stim ce solutii se vor adopta. Rock Fix sugereaza ideea ca modelul mai ieftin (cel de 4.7 inch), adica cel ce va pastra si jack-ul pentru casti, va fi produs pentru a inlocui seria mai veche de iPhone 6.

In ceea ce priveste fratele mai mare, adica iPhone 7 Plus, acesta se pare ca nu va mai fi dotat cu un jack pentru casti, adoptand alt port proprietar, pentru conexiunea castilor.

Totusi, un plus mare pe care acest model il va avea in comparatie cu modelul mai ieftin, este implementarea unei camere dual-lens (cu lentila dubla). Ambele modele vor suporta dual SIM, un feature care nu poate lipsi pe niste piete atat de competitive, asa cum sunt China si India.

Daca este adevarat, aceasta miscare va da celor de la Apple acel boost nesperat de care au atat de mare nevoie, tinand cont de faptul ca vanzarile device-urilor proprii au intrat intr-un declin puternic la nivel global.

Cu toate astea, specialistii nu sunt siguri ca miscarea de a  indeparta headphone-jack-ul reprezinta solutia ideala, asta din cauza numarului mare de utilizatori ce detin deja casti performante care nu pot fi conectate cu ajutorul altor porturi. Acesti utilizatori nu vor fi deloc incantati de aceasta schimbare si probabil ca nu vor cumpara un iPhone 7, tocmai din acest motiv.

In principal, se pare ca senzorul foto al camerei va fi cu adevarat vedeta acestui dispozitiv pe care cei de la Apple il vor lansa in acest an. Noi speram ca una dintre “vedete” sa fie de aceasta data si pretul, care de obicei este destul de mare la un device Apple Premium, mai ales la lansare si imediat dupa ce aceasta a avut loc.

0 Shares
You May Also Like