Media vs realitate

0 Shares
0
0
0

Doar ajunsi la maturitate reusim uneori sa intelegem anumite atitudini ale parintilor care ne-au crescut, anumite reactii, cat de munciti au fost ori cat de multe eforturi au facut pentru a ne aduce zambetul pe buze.

Am un respect deosebit pentru tot ce inseamna o femeie. De la maternitate, pana la ingrijirea familiei sub toate formele ei, pana la grija pentru propria persoana, toate implica timp si energie. La barbati este mai simplu, de exemplu, epilarea nu este necesara decat din dorinta, nu ca forma sociala.

Media prezinta mereu femei frumoase, odihnite, femei care sunt capabile sa treaca de la o activitate la alta fara vreun efort. Sunt mame perfecte, sotii minunate, ingrijesc de curatenie si gatesc delicious. Cand au femeile acelea timp de toate, ma intreb. Care este motorul care sa tina zambetul pe buze permanent si inima curata, impacata si linistita?

O activitate care este absolut necesara atunci cand vine vorba de o femeie, tine de epilare. Fie ca mergi la un salon sau rezolvi singura problema acasa, variantele sunt utile. Un incalzitor ceara iti salveaza timpul si scapi de nori de fum negru facuti de cutia de ceara clasica pe care o incalzesti pe aragaz. Nu mai raman pete peste tot, de la aragaz la gresia din baie.

Exista servetele speciale cu ajutorul carora cureti ceara de pe picioare, exista tuburi care se inchid perfect, fara sa curga ceva. Epilatul reprezinta un stres de cele mai multe ori, de la durere, pana la alegerea sau identificarea modalitatii care ti se potriveste pe cat posibil. Atentie sa nu ramana fire in piele, pentru ca ar putea sa apara infectii apoi.

Atentie, pielea ta sa fie suficient hidratata. De preferat este sa te epilezi dupa un dus. De asemenea, consuma apa destula in fiecare zi, mai ales atunci cand temperaturile sunt ridicate. Avem nevoie de lichide, apa inseamna frumusete. Frumusetea prezentata in media si in reviste are din punctul meu de vedere multe ore de ingrijire in culise. Ai grija de tine si de femeile din viata ta!

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…