Mobila de dormitor – intre look si functionalitate

0 Shares
0
0
0

Foarte putine lucruri sau obiecte de mobilier pot defini mai bine spatiul decat mobila de dormitor bine aleasa. Mobila de dormitor este ceva ce, ales cu grija, da dormitorului tau caracter si iti completeaza personalitatea si gusturile.

Desigur, alegerea unei mobile potrivite poate face o diferenta enorma atunci cand vine vorba despre maximizarea spatiului disponibil, pentru stocare si alte intrebuintari.

Este important sa iei in considerare toate lucrurile de care ai putea avea nevoie, inainte de a te decide ce fel de mobila sa cumperi. Pentru mobila la comanda, va recomandam mobilarts.ro.

Design-urile de baza pentru mobila de dormitor.

Dormitorul potrivit si design-ul acestuia variaza, depinzand in ce modalitate si in ce fel vei vrea sa-ti folosesti dormitorul. Daca va fi doar un spatiu de dormit, te poti concentra mai ales pe pat.

Daca totusi esti si tu ca majoritatea celorlalti proprietari, dormitorul probabil ca a devenit si pentru tine un spatiu multifunctional. Cititorii avizi care nu se culca foarte devreme, probabil ca vor vrea sa isi amplaseze in dormitor si o mica biblioteca, in timp ce altii pasionati de filme, vor vrea sa aiba un spatiu special, pentru amplasarea unui display generos.

Cei care sunt pasionati de mod, vor avea nevoie cu siguranta de niste sifoniere incapatoare pentru haine, garderobe, dressing-uri, etc. Inainte de a te decide ce sa cumperi, aseaza-te si fa-ti o lista cu tot ceea ce ai vrea sa contina dormitorul tau.

Ce fel de mobilier pentru dormitor ti se potriveste?

Unii proprietari detin luxul unor dormitoare foarte spatioase ce pot acomoda orice sau aproape orice tip de mobila si nu tin foarte mult cont de marime in alegerile pe care le fac.

Pentru majoritatea dintre noi insa, este important sa fim realisti, atunci cand vine vorba despre nevoile reale dar si despre dorintele noastre.

Este un pat de tip “king size” intr-adevar potrivit pentru dormitorul nostru? Sau unul “queen sized” ce va putea face loc in acelasi timp si unui mic dresser care sa-i tina companie? Iti vrei dormitorul sa arate “mai liber”, neicarcat? Daca da, atunci probabil ca doar un pat, o masuta mica si un mic dressing iti vor fi de ajuns.

Gandeste-te la spatiu si la cat de mult vrei sa depozitezi.

Pana la acest pas probabil ca te-ai gandit deja la o tema pentru dormitorul tau. Chiar si cel mai frumos dormitor sau mobila pentru dormitor poate face o camera sa para incarcata si neconfortabila.

Cea mai buna cale pentru a evita asta este aceea de a cauta solutii de mobilier ce vor da un aer de prospetime si de spatiu camerei unde vor fi amplasate. Paturile tip platforma de exemplu, ofera ample spatii de stocare dedesubt, la fel si dressing-urile incorporate.

In general, atunci cand vorbim despre design-ul dormitoarelor, mai multa capacitate de stocare, pentru mai putin spatiu, este calea de urmat si in acelasi timp si trend-ul ultimilor ani. Inainte de toate, trebuie sa te asiguri ca mobila dormitorului va fi una de foarte buna calitate si va dura in timp.

0 Shares
You May Also Like