Modele de huse pentru smartphone-uri Sony

0 Shares
0
0
0

Husele reprezinta elemente importante, in cazul telefoanelor mobile de ultima generatie. Nu va ganditi doar la niste bucati de textile care acopera smartphone-ul, ci la diverse materiale rezistente care imbraca ca o carcasa dispozitivul.

Datorita sensibilitatii ultimelor generatii de smartphone-uri, multe companii au luat hotararea sa investeasca si in dezvoltarea unor huse mult mai rezistente realizate din material plastic sau chiar din carbon sau metal. Acestea sunt huse destul de rigide dar foarte eficiente in cazul unor lovituri sau cazaturi ale smartphoneuri-lor.

Va prezentam o husa Sony Xperia Z3 ultraslim book type. Acestea protejeaza si ecranul telefonului, nu numai spatele acestuia. Garantia acestei huse este de 1 an. Telefonul Sony Xperia Z3 se clipseaza foarte usor pe husa. Aceasta are decupaje pentru ecran si diferite decupaje pentru porturi, pentru butoane si pentru difuzoarele stereo.

Constructia husei este solida, spatele fiind din plastic mat, protejand in acelasi timp ecranul si colturile telefonului. Grosimea pe care o adauga aceasta husa telefonului Sony nu este decat de 4 mm. Husa are un decupaj special pentru camera telefonului, partea frontala fiind realizata din piele ecologica. Husa se clipseaza usor, dar in acelasi timp se si demonteaza foarte repede.

O alta husa pentru Sony Xperia este modelul Nillkin care include in pachetul sau si o folie de protectie. Are o textura foarte placuta pe spate, punctata, semanand cu o geanta. De asemenea, are o grantie de 1 an.

Se clipseaza foarte usor si la fel se si declipseaza. Aceasta husa este ultraslim si ultrausoara, de asemenea avand acces la toate porturile, la butoanele de pe marginea telefonului si bineinteles la camera acesteia. Zona frontala este libera, husa nefiind de tip book.

Dintre huse Sony, deosebit de interesanta este husa Sparkle book de culoare neagra. Aceasta husa are un design minimalist, garantia fiind de 1 an. Este o husa subtire fabricata din piele ecologica, clipsandu-se foarte usor in mecanismul de clipsare aflat pe marginile husei.

Husa este destul de rigida si are o textura de sclipici, nu degeaba se numeste Sparkle. Accesul la toate porturile si butoanele telefonului este facilitat de asemenea de formatul acestei huse care este de tip book. Camera telefonului nu este obturata de husa, aceasta din urma avand un orificiu special.

Zona laterala este usor accesibila. Husa protejeaza ecranul telefonului, spatele, lateralele si colturile acestuia, adaugand doar 4 mm la grosime. Are o textura destul de placuta, dar zona de clipsare a acestei huse este destul de rigida. Aderenta este foarte buna, are orificii pentru difuzoarele stereo si un device elegant.

Acest tip de husa este putin mai feminina decat celelalte modele, fiind indeosebi preferata de femei, datorita faptului ca este mult mai fina si mai potrivita pentru gusturile acestora. Trebuie inteles ca barbatii prefera huse mai rigide, mai dure din punct de vedere al materialului din care sunt facute acestea, in timp ce femeile prefera huse mult mai finute si realizate din materiale moi, textile.

De aceea, producatorii au inceput sa realizeze in functie de cererea pietei modele diferite de huse, chiar si numai pentru un tip de telefon.

0 Shares
You May Also Like