Motive pentru care ai nevoie de o casca Bluetooth

0 Shares
0
0
0

Una dintre modalitatile folosite de soferi pentru a creste siguranta in trafic, este fara doar si poate utilizarea unei casti Bluetooth hands – free, iar cei care conduc des in oras cunosc foarte bine acest aspect, si importanta unui asemenea accesoriu smartphone.

Odata cu trecerea timpului s-a constatat faptul ca s-au intamplat o multime de accidente rutiere datorita faptului ca foarte multi soferi vorbeau la telefon in timp ce se aflau la volan, motiv pentru care nu doar in Romania, ci si in strainatate, este interzis vorbitul la telefon in timpul condusului, fara utilizarea unei casti Bluetooth hands – free.

Referitor la aceste accesorii telefoane, este foarte important de mentionat faptul ca ele pot sa fie folosite si de catre cei care lucreaza la birou, si care folosesc foarte mult calcualtorul in timpul serviciului, astfel ca folosind o asemenea casca, vor putea vorbi la telefon, in timp ce vor lucra.

Ei bine, in conditiile in care intentionezi sa iti cumperi un asemenea accesoriu pentru telefonul tau, trebuie sa stii ca poti sa optezi fie pentru o casca Bluetooth mono, fie te poti orienta spre o casca Bluetooth stereo.

Este foarte important de precizat faptul ca indiferent de faptul ca folosesti o asemenea casca mono, sau una stereo, poti prelua si initia apeluri telefonice fara probleme.

Spre deosebire de castile cu fir, aceste casti Bluetooth sunt indicate si datorita faptului ca ocupa doar o singura ureche, iar cealalta ramane libera, astfel ca poti sa asculti tot ce se petrece in jurul tau, si poti sa fii atent si la ceilalti participant la trafic.

Acest aspect este foarte important, pentru ca nu poti conduce bazandu-te dar pe vaz, pentru ca si auzul este foarte important, pentru a mentine siguranta rutiera.

In situatia in care stam sa discutam despre castile Bluetooth moni, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt special create pentru apelurile de voce, si sunt dotate cu butoane dar si cu functii specifice, toate acestea pentru a te ajuta sa poti prelua in cel mai scurt timp un apel, sau pentru a te ajuta ca in cel mai scurt timp sa initiezi un apel, chiar si fara a mai lua mainile de pe volan.

O asemenea casca bluetoot poate sa transmita chiar si mesaje scrise, si ti le poate citi pe rand pe cele primite, iar exemplele pot continua foarte mult.

Mai mult decat atat, datorita unui procesor de semnal dedicate, care este capabil sa elimine zgomotul de fond, si care mai poate sa scoata in evidenta vocea ta dar si vocea interlocutorului, casca poate sa prelucreze vocea foarte bine.

Ei bine, in cazul in care discutam despre casti care au fost special create pentru a asculta muzica, toate aceste functii lipsesc cu desavarsire, insa cei care doresc pot sa foloseasca anumite modele de casti Bluetooth mono chiar si pentru a asculta muzica, daca respectivele csti suporta profilul Bluetooth A2DP.

Asadar, acestea fiind spuse, se pot gasi o multime de motive pentru care atat soferii, cat si cei care lucreaza la birou, pot sa isi cumpere o casca Bluetooth.

0 Shares
You May Also Like