Motive pentru care un telefon cu Android este mai bun decat un iPhone

0 Shares
0
0
0

Recent, au aparut noile modele iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11, Galaxy Note 10, Galaxy S10e / S10 / S10 +, Google Pixel 3, OnePlus 7 Pro, Huawei Mate 20 Pro, LG V40 ThinQ, si multe alte telefoane. Fiecare versiune a unui implica o noua explozie de dezbateri care copleseste reteaua sociala, despre cine are cel mai bun telefon.

Cand alegeti un telefon Android, aveti ceea ce pare o cantitate nesfarsita modele din care puteti sa il gasiti pe cel mai bun. Vrei un telefon care face tot ce fac telefoanele in mod normal, impreuna cu fotografiile extrem de bune? Cumparati un telefon al carui obiectiv principal este camera. Vrei un telefon robust, care sa reziste  mult inclusiv la socuri? Vrei un telefon care sa aiba un ecran de rezolutie 4K si nu un ecran de 720-1080p? Vrei un telefon mai mic sau mai mare? Telefoanele Android acopera toate aceste necesitati ale utilizatorilor. Aceasta este frumusetea telefoanelor Android – il puteti cumpara pe cel care vi se potriveste.

Cu un iPhone, ei bine, este doar un iPhone. Tot ceea ce are in el este ceea ce obtii. Sigur, s-ar putea sa ai 2 sau 3 optiuni pentru un telefon mai mic sau mai mare, care sa aiba hardware usor diferit, dar asta este tot. Aparatul foto, ecranul, hardware-ul intern etc. vor fi aceleasi pe baza modelului.

Personalizare

Partea  preferata a utilizatorilor despre telefoanele Android este personalizarea. Daca va place sa va puteti personaliza telefonul, atunci Android este cu siguranta calea de urmat. Nu-ti place tastatura standard  Android? Descarca doar o aplicatie pentru tastatura de la o terta parte, care o inlocuieste pe cea din stoc. Vrei sa faci ca telefonul tau sa semene cu un telefon Windows? Da, poti face si asta.

Ei bine, Apple prefera sa mentina lucrurile simple si usor de utilizat, ceea ce este in regula, dar nu iti permite sa personalizezi la fel de bine telefonul.

Android (datorita Google) avea toate aceste functii cu mult inainte ca Apple sa le lanseze cu noi versiuni iOS. La urma urmei, imitatia este cea mai sincera forma de apreciere, iar faptul ca Apple se inspira de la Android este interesant. Este sigur  ca majoritatea celor mai recente si mai bune functii software pot fi gasite cu Android si Apple este intotdeauna in urma. Android castiga la acest capitol la fel cum a facut-o intotdeauna.

Cei care inca se mai intreaba daca sa cumpere un telefon mobil Samsung sau un iPhone vor tine cont de toate aceste aspecte, dar si de multe altele. Realitatea insa vine sa ne contrazica si ne arata ca atunci cand o persoana este fan Android sau fan iOS va alege sa cumpere doar din gama respectiva, fiind putini cei care citesc despre avantaje si dezavantaje. Toate aceste aspecte conteaza extrem de mult, insa fanii Samsung nu isi vor schimba niciodata telefoanele in favoarea unui iPhone sau cei care adora iPhone nu vor renunta la ele pentru Samsung.

0 Shares
You May Also Like