Nokia Lumia 625 vs Nokia 520

0 Shares
0
0
0

Cand esti in Bucuresi si cauti un service GSM Bucuresti trebuie sa fii mereu atent, deoarece orasul este mare, prin urmare si service-urile de acest gen sunt destul de raspandite.

Ca sa fii sigur de faptul ca faci alegerea potrivita, fie intrebi de o cunostinta care a mai apelat la serviciile unui service GSM Bucuresti, fie tii cont de recomandarea noastra si ii contactezi pe cei de la www.servicegsm.ro. Intra pe site si informeza-te in privinta aspectelor care te intereseaza.

Service-urile GSM sunt solicitate pentru a repara fel si fel de telefoane, deoarece nimic nu tine vesnic. Uneori ne stricam telefoanele din neatentie, alteori se uzeaza si nu mai functioneaza cum ar trebui. Cand reparatia nu e o solutie pe care o vedem convenabila, ceea ce facem e sa ne cumparam un alt telefon. Uneori, parca asteptam sa se strice cel vechi pentru a avea ocazia sa ne cumparam unul nou.

Majoritatea telefoanelor inteligente sunt dotate cu sistem de operare Android. Cei care isi schimba telefoanele cu Android, de multe ori vor telefoane cu un alt sistem de operare. Pentru ce opteaza in acest caz? In general pentru cele cu Windows Phone. Doua telefoane cu un astfel sistem de operare sunt Nokia Lumia 625 si Nokia Lumia 520. In cele ce urmeaza vom vorbi despre asemanarile si deosebirile care apar la aceste doua modele.

Un prim lucru de luat in calcul si care sare in evidenta cand avem unul langa altul aceste telefoane sunt dimensiunile. Dimensile modelului Lumia 520 sunt vizibil mai mici decat cele ale modelului Lumia 625. Tot la o prima vedere se poate observa si designul putin diferit. Nokia Lumia 625 este putin mai elegant si mai fin decat Lumia 520, avand de asemenea si colturile rotunjite, fata de 520 care are colturile ascutite.

In privinta dimensiunilor ecranului, Lumia 625 are 4.7 inch, pe cand Lumia 520 are doar 4 inch. Tipul ecranului este insa acelasi, si anume IPS LCD capaciativ si sensibil la atingere, 16M culori.

Si in privinta procesorului apar diferente. Nokia Lumia 625 are un procesor Dual-core 1.2 GHz Krait, pe cand modelul 520 are un procesor Dual-core la 1 GHz, prin urmare e un procesor putin mai slab.

Ambele modele folosesc ca si sistem de operare Windows Phone, Browser HTML 5, au camera principala de 5 MP (2592 x 1936 pixeli) sau microUSB v2.0.

Sunt notabile si o serie de diferente, diferente care pot face din modelul Lumia 625 un telefon preferat fata de modelul 520. Nokia Lumia 625 este dotat cu Radio FM, ceea ce poate fi de dorit pentru multe persoane. De asemenea modelul 625 are si o camera secundara, camera care nu scoate poze extrem de clare, pentru ca e VGA, insa ea este prezenta. Caracteristici net superioare apar si in privinta bateriei. Nokia Lumia 625 are o baterie Li-Ion de 2000 mAh care il face sa aiba in convorbiri pana la 24 de ore si in asteptare pana la 24 de ore.

Acum, alegerea finala iti apartine, daca vei opta sau nu pentru un model sau altul. Analizeaza bine nevoile pe care le ai si opteaza pentru cea mai buna varianta.

0 Shares
You May Also Like