O husa potrivita, un telefon mai rezistent

0 Shares
0
0
0

Daca cu ceva timp in urma husa era considerata doar o “soseta”, in zilele noastre husele pentru telefoane au evoluat foarte mult. Astfel, putem vorbi despre huse pentru smartphone-uri, care mai de care mai performante si create cu un simt estetic mult mai dezvoltat.

Un studiu creat de specialisti, indica faptul ca cele mai utilizate huse ale zilelor noastre sunt husele create din plastic. Asta, nu datorita sigurantei pe care ele il confera telefoanelor mobile, ci datorita faptului ca ele sunt mult mai accesibile ca pret.

Trebuie, insa, stiut faptul ca mai bine facem o investitie majora, pentru ca telefonul sa fie in siguranta. Mai ales daca este vorba de un telefon scump, nu ne putem permite ca pentru cateva zeci de lei in plus, acesta sa riste sa fie deteriorat cu usurinta.

Asa ca, pentru asta trebuie luate masuri, cum ar fi achizitionarea unei huse mult mai performante si mai rezistente. Un bun exemplu, de husa ideala pentru orice tip de smartphone este husa realizata din silicon. Desigur acest tip de huse din silicon nu sunt la fel de variate ca cele din plastic, deoarece nu se gasesc pe piata in mii de culori, dar inainte de estetica trebuie sa punem rezistenta.

Nu am vrea sa avem un smartphone cu o husa Motorola in pas cu moda, dar cu un display spart. Daca ar fi sa vorbim despre caracteristicile husei din silicon, din start putem spune ca aceasta este mult mai rezistenta impotriva zgarieturilor si a loviturilor. Acest lucru, deoarece cu totii stim ca siliconul este un material flexibil, ce se muleaza usor si cu o mare caracteristica de amortizare in cazul loviturilor.

In cazul in care dorim achizitionarea unei huse Samsung care sa ne aduca telefonul mobil in pas cu moda, atunci putem opta pentru o husa creata din piele. Cele mai utilizate huse din piele din zilele noastre sunt cele de tip coperta.

Acestea sunt folosite de majoritatea posesorilor de smartphone-uri, deoarece ele dau acestora o nota de eleganta. Insa, acest tip de huse nu sunt foarte rezistente, deteriorandu-se in timp daca sunt expuse la factori, cum ar fi umiditatea. Umiditatea este unul dintre factorii cei mai de temut ai zilelor noastre, deoarece are rolul de a deteriora foarte repede un telefon mobil daca patrunde in acesta.

Insa, daca dorim ca smartphone-ul nostru sa fie si in pas cu moda si sa fie si elegant din punct de vedere al aspectului, atunci putem face o investitie majora. Sunt huse create special si pentru aceste doua lucruri, dar ele sunt mai greu achizitionabile, datorita pretului mai ridicat.

Dar, daca ne gandim bine, ne dam seama ca, daca intr-un an schimbam zece tipuri de huse din plastic, deoarece nu suntem multumiti de ele, mai bine facem o data o investitie buna, de care o sa avem parte, pentru un timp mai indelungat.

0 Shares
You May Also Like