Obiective turistice in Punta Cana

0 Shares
0
0
0

Daca ai ales unul dintre pachetele din sectiunea oferte Punta Cana 2018 inseamna ca vrei acum sa stii si ce poti face aici pe durata sejurul tau. Suntem convinsi ca te intereseaza foarte mult plajele si petrecerile daca ai ales aceasta destinatie, insa in cazul in care te plictisesti este posibil sa vrei si sa vizitezi zona. De fapt, noi iti recomandam sa vizitezi tot ce poti, pentru ca esti intr-o tara straina pe care sigur nu ai mai vizitat-o si care merita toata atentia ta. Poate anul viitor vei alege o alta destinatie deci este bine sa fii prevazator. In plus, nici nu iti ia foarte mult sa vizitezi tot.

Daca inca nu ai gasit o oferta care sa te satisfaca, intra pe TravelMatters.ro si vei vedea cu siguranta un pachet de vacanta potrivit pentru tine.

Punta cana este celebra datorita plajelor sale care au un nisip stralucitor si alb si apa in albastra. Terenurile de golf sunt de asemenea unele dintre cele mai importante atractii turistice de aici. Unele dintre cele mai spectaculoase si mai bune cluburi sunt in Toro, Cap Cana si Bavaro, iar in prezent se mai construiesc in zona aproximativ 12 terenuri de golf.

Cei care sunt amatori de pescuit au parte de o experienta cu adevarat unica aici. Excursiile incep inca de la primele ore ale diminetii atunci cand un yacht te duce in largul marii, loc din care iti poti incerca norocul si poti prinde pisici de mare, ton, marlin, baracude sau pesti evantai.

Manati Park este considerat unul dintre cele mai interesante parcuri de distractie din Republica Dominicana. Aflat in Bavaro, veti descoperi aici un pamant cu o vegetatie tropicala in care poti admira pasari exotice, psti si reptile foarte viu colorate. Aici au de asemenea loc si show-uri cu papagali, pasari flamigo, serpi, caluti de mare si iguane. In piscina de aici poti inota alaturi de delfini iar in interiorul parcului poti gasi 2 baruri, o pizzerie, un restaurant barbecue si un magazin pentru suveniruri.

Poti vizita parcul zilnic intre orele 9 si 6 dupa amiaza pentru un pret moderat.

Insula delfinilor reprezinta o insula artficiala in care turistii pot sa inoate alaturi de delfinii antrenati pentru 15 minute. In plus, primesti contra cost si un CD cu poze din timpul acestei experiente.

La doar 15 minute de aeroportul din zona este rezervatia naturala numita Indigenour Eyes Park care se intinde pe 600 hectare si care gazduieste undeva la aproximativ 500 de plante exotice si 80 de specii de pasari tropicale, 12 lagune naturale si mai multe specii de reptile.

Muzeul denumit Casa lui Ponce de Leon reprezinta un plat mic construit de catre exploratorul Juan Ponce acum 500 de ani. El a locuit aici alaturi de sotia sa si impreuna cu cei 4 copii ai sai. Pe insula a dezvoltat o afacere profitabila din exportul de lemn. Casa din care el supraveghea bunul mers al lucrurilor a fost facuta muzeu pentru ca are o arhitectura medievala si gazduieste un numar considerabil de artefacte unice.

0 Shares
You May Also Like