Pensete gene fir cu fir – cum sa o alegi pe cea potrivita?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, moda genelor fir cu fir a luat din ce in ce o mai mare amploare. Tot mai multe femei apeleaza la aceasta metoda de infrumusetare a genelor, pentru a se bucura de priviri senzuale.

Genele fir cu fir pot fi aplicate atat in cadrul unui salon, de un tehnician profesionit, cat si in confortul propriei case, daca detii un pic de indemanare si ustentilele potrivite. In acest caz, ai nevoie nu doar de gene si adezivul potrivit, ci si de pensete gene fir cu fir, speciale pentru aplicarea firelor de par.

Ce fel de pensete gene fir cu fir regasim pe piata?

Folosirea unor pensete gene fir cu fir este recomandata pentru aplicarea corecta a genelor si pentru usurinta manevrarii firelor de par. In functie de tehnicile si procedurile efectuate, exista mai multe tipuri de pensete gene fir cu fir din care poti alege, fiecare fiind indispensabila pentru stapanirea unei asemenea arte, cum este cea a aplicarii genelor.

Pensete gene fir cu fir cu diferite varfuri:

  • pensete gene fir cu fir cu varf in forma de I – modelele clasice, ideale pentru izolarea firelor si pentru extensia genelor;
  • pensete gene fir cu fir cu varf in forma de F – se folosesc pentru izolarea si atasarea genelor;
  • pensete gene fir cu fir cu varf in forma de A – sunt perfecte pentru ridicarea si atasarea genelor;
  • pensete gene fir cu fir cu varf in forma de X – tin extensiile genelor fara a aplica tensiune pe maini in momentul aplicarii;
  • pensete gene fir cu fir cu varf in forma de S – sunt ideale cand se folosesc extensii pentru volum;
  • pensete gene fir cu fir cu varf in forma de L – se folosesc pentru atasarea extensiilor de volum;
  • pensete gene fir cu fir cu varf rotund – sunt folosite pentru indepartarea benzilor dupa aplicarea extensiilor.

Pensetele gene fir cu fir regasite pe piata sunt confecionate din titan sau inox. Cele din titan sunt mai usoare comparativ cu cele din inox, nu sunt predispunse ruginirii, fiind perfecte pentru utilizarea profesionala. Pensetele din inox, sunt rezistente la rugina, insa doar atunci cand sunt ingrijite corespunzator. Pentru uz profesional, regasim si pensete gene fir cu fir magnetice si non-magnetice.

Cum sa alegi pensete gene fir cu fir potrivita?

In primul rand trebuie sa tii cont de tehnica de extensie folosita. Pentru extensia clasica, folosirea unor pensete gene fir cu fir cu varf I este recomandata, aceasta fiind mai flexibila si adaptabila oricarui unghi de lucru. Pentru extensia genelor Russian Volume, o penseta cu varf in forma de L reprezinta un instrument excelent. Iar pentru extensiile de gene tip evantai, cele cu varf S te vor ajuta sa aplici cu usurinta genele.

De asemenea, alegerea unei pensete gene fir cu fir difera si in functie de procedura pentru care este utilizata. Pentru izolarea genelor, pensetele cu varf I ofera miscari de prinde si desprindere delicate. Iar pentru indepartarea benzilor si tampoanelor de sub ochi, sunt recomandate pensetele cu varf rotund, pentru a evita ranirea pielii sau ochiului.

Asigura-te ca alegi pensete gene fir cu fir care sa aiba o strangere corecta si o greutate potrivita, pentru aplicarea si manipularea cu usurinta a genelor. Este foarte important sa gasesti o penseta potrivita, confortabila pentru tehnicile folosite si care sa nu aiba un impact majora asupra incheieturii mainii si a posturii generale. Utilizarea unor pensete precum cele oferite de DreamLash, va reusi sa te ajute sa creezi cele mai minunate extensii de gene, indiferent ca o folosesti in cadrul unui salon, ori doar pentru uz propriu.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…