Prezentare Oppo Reno Ace 2 EVA

0 Shares
0
0
0

Un smartphone poate fi folosit in zilele noastre in foarte multe scopuri, incepand de la a comunica, pana la a face poze, a asculta muzica, a viziona filme online, etc.

Pentru ca telefonul mobil inteligent este un dispozitiv atat de important pentru oameni, este firesc ca fiecare sa isi doreasca un smartohone foarte performant, si la un pret atractiv. Oppo Reno Ace 2 EVA este un astfel de telefon, iar in continuare aflati mai multe detalii.

Oppo a anuntat lansarea smartphone-ului Reno Ace 2 EVA in 2020. Producatorul ofera telefonul Oppo Reno Ace 2 EVA cu display de 6,55 inchi, chipset Qualcomm Snapdragon 865, 8 GB RAM si 256 GB stocare interna.

Oppo Reno Ace 2 EVA vine cu Android OS v9.0 (Pie) din cutie si o baterie Li-Po 4000 mAh, care nu se poate detasa. Telefonul de 6,55 inci vine cu afisaj AMOLED (1080 x 2400 px).

CORP

Greutatea Oppo Reno Ace 2 EVA este de 186 de grame, o greutate medie a smartphone-urilor cu aceleasi dimensiuni. Dimensiunile acestui telefon Oppo sunt 160 x 75.4 x 8.6 mm (6.30 x 2.97 x 0.34 in).

SISTEM

Oppo Reno Ace 2 EVA este dotat cu Android OS v9.0 (Pie), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare. De-asemenea, telefonul este echipat cu un procesor Octa-core, Single-core 2,84 GHz Kryo, Triple-core 2,42 GHz Kryo, Quad-core 1,8 GHz Kryo; cu chipset Qualcomm Snapdragon 865; GPU Adreno.

AFISAL

Dimensiunea ecranului Reno Ace 2 EVA se masoara pe diagonala, de la colt la colt. Ecranul AMOLED de 6,55 inchi al Oppo Reno Ace 2 EVA cu rezolutie 1080 x 2400 px este capabil sa fie multitouch.

MEMORIE

Memoria interna a Oppo Reno Ace 2 EVA (8 GB) nu poate fi extinsa, dar stocarea interna (256 GB) poate fi extinsa cu un card microSD compatibil.

CAMERA FOTO

Camera foto Reno Ace 2 EVA este echipata, sistemul care utilizeaza un senzor, un sistem de control si un motor pentru a se concentra pe un punct sau o zona selectata automat sau manual. Camera principala a Reno Ace 2 EVA are stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru a contracara agitarea camerei.

In ceea ce priveste camera foto, sau mai exact nor de MP, aceste dispoztitive impresioneaza, atat datorita camerei foto frontale de 16 MP, cat si datorita camerei principale, care are 48 + 13 + 8 + 2 MP, 8000 x 6000 px, autofocus, stabilizare optica a imaginii.

CONECTIVITATE

Oppo Reno Ace 2 EVA accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Acest telefon are la fel ca fiecare smartphone, incorporta un GPS. Dispozitivul vine la pachet cu functia Near Field Communication (NFC), insa ii lipseste radioul incorporat.

BATERIE

Bateria Li-Po 4000 mAh, care nu se poate detasa, rezista suficient de mult timp incarcata. Bateria va fi incarcata rapid dat fiind faptul ca dispozitivul accepta tehnologia de incarcare rapida.

ALTE CARACTERISTICI

Acest smartphone dual sim in afara de faptul ca accepta incarcare rapida, are multi senzori in dodate, precum un scaner de amprente. De-asemenea, dispozitivul mai dispune de senzori precum giroscop, busola, lumina, proximitate sau accelerometru.

Specificatiile de mai sus se bazeaza pe datele oficiale publicate de producator!

0 Shares
You May Also Like