Probleme comune privind incarcarea pentru Samsung Galaxy S10e

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane isi doresc telefoane mobile performante, pentru a face fata tuturor cerintelor. Din acest motiv, multi sunt cei care au optat pentru modelul Galaxy S10e de la Samsung.

Fireste, cei mai multi utilizatori sunt foarte multumiti de modul in care se comporta telefonul, dar exista si utilizatori care se plang de probleme ale incarcarii, si chiar au fost cu telefonul in service pentru o inlocuire mufa incarcare Samsung.

Daca va confruntati cu o asemenea problema, iata cateva detalii care va pot fi de mare folos.

Verificati accesoriile

Este primordial sa verificati incarcatorul si cablul de incarcare. Daca acestea sunt deteriorate sau defecte, este firesc ca nu sunt capabile sa incarce telefonul. Puteti folosi accesoriile pentru a incarca alt dispozitiv, iar daca ele functioneaza, atunci problema este a telefonului.

Apoi, puteti folosi alte accesorii, iar daca telefonul nu vi se incarca, atunci probabil exista o problema a mufei de incarcare Samsung, iar in acest caz, va fi nevoie sa va duceti telefonul in service.

Galaxy S10e care nu se incarca cu incarcatorul fara fir

Capacitatea de incarcare fara fir a dispozitivului dvs. Galaxy S10e este foarte diferita de cea de incarcare prin cablu. Deci, chiar daca aveti o problema cu acesta din urma, este posibil sa reusiti sa utilizati prima dintre acestea, dar daca aveti o problema cu incarcarea fara fir, atunci cel putin aveti inca incarcatorul cu fir pentru a reincarca bateria.

Dar, daca telefonul nu se incarca fara fir, asigurati-va ca incarcati mai intai telefonul utilizand incarcatorul cu fir astfel incat sa puteti continua depanarea problemei fara sa va faceti griji cu privire la lipsa alimentarii telefonului. La urma urmei, atunci cand incarcarea wireless nu reuseste, este mai des o problema cu incarcatorul wireless in sine.

Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa incercati un alt incarcator fara fir si sa vedeti daca telefonul dvs. se poate incarca cu aceasta metoda. Puteti sa mergeti la magazinul de unde ati cumparat telefonul si sa utilizati incarcatorul wireless acolo si sa vedeti daca functioneaza telefonul.

Daca inca nu se incarca chiar si cu alte incarcatoare fara fir, atunci trebuie sa fie modulul de incarcare fara fir din telefonul dvs. care este blocat si nu incarcatorul.

Galaxy S10e care nu se incarca cu eroare “detectata de umiditate”

Permiteti-mi sa clarific; atunci cand un telefon nu se incarca sau are probleme de incarcare, nu inseamna neaparat ca eroarea “detectata de umiditate” ar aparea.

Cu toate acestea, in cazul in care eroarea apare mai intai, atunci va puteti astepta intotdeauna ca dispozitivul nu va mai fi incarcat. Procesul de incarcare prin cablu este dezactivat automat odata ce senzorul detecteaza umiditatea in portul de incarcare.

Cel mai bun remediu este sa lasati telefonul sa stea pe masa in pozitie verticala si sa astepte ca umezeala sa se evapore. Doar puneti telefonul la temperatura camerei si lasati-l sa stea acolo o ora sau doua. Daca nu puteti astepta atat de mult, introduceti o mica bucata de hartie in portul incarcatorului si lasati-l acolo pentru un minut sau doua doar pentru a absorbi umezeala. Asta ar trebui sa rezolvi problema pentru tine.

Dar nu plasati telefonul intr-o zona fierbinte sau sub lumina directa a soarelui, deoarece se poate supraincalzi. Cel mai adesea, eroarea “detectata de umiditate” nu este cu adevarat ceva de ingrijorat atata timp cat nu ati lasat dispozitivul sub apa timp indelungat. De asemenea, puteti utiliza un incarcator fara fir pentru a umple bateria in timp ce asteptati evaporarea umiditatii.

Dupa ce ati facut toate acestea si Galaxy S10e inca are probleme privind incarcarea, atunci cu siguranta este necesar sa il trimiteti in service.

0 Shares
You May Also Like