Reparatii iPhone – sfaturi utile pentru cele mai des intalnite modele

0 Shares
0
0
0

Exista sanse ca telefonul tau iPhone sa nu mai functioneze la fel ca atunci cand l-ai achizitionat din cauza unor probleme care pot aparea pe parcurs.

Exista si o serie de probleme frecvente ale telefoanelor iPhone care se intalnesc la diverse modele, iar pentru acestea solutia poate fi uneori identificata de utilizator fara un efort prea mare, insa uneori poate fi nevoie de ajutorul unui specialist in reparatii iPhone pentru ca problema sa fie remediata, iar telefonul sa functioneze la cele mai inalte performante de care este capabil.

Una dintre cele mai frecvente probleme pentru care utilizatorii de iPhone apeleaza la ajutorul specialistilor este cea cu display-ul telefonului. Fie ca ecranul tactil nu mai raspunde la comenzi, fie ca din cauza unui accident ecranul s-a spart, iar din aceasta cauza este nevoie de inlocuirea sa imediata.

In cazul in care afisajul nu mai raspunde comenzilor, atunci primul lucru pe care ar fi indicat sa il faci este sa repornesti telefonul prin mentinerea butonului de pornire a telefonului si a butonului de reducere a volumului in acelasi timp pentru aproximativ 10 secunde.

Daca problema a aparut intr-o aplicatie specifica, atunci incearca sa inchizi aplicatia si sa o redeschizi. Pentru a face acest lucru, apasa butonul Home de doua ori, inchide aplicatia in ecranul multifunctional si apoi deschide-o din nou. Daca problema persista, atunci singura solutie este sa mergi intr-un service care te poate ajuta garantat sa identifici solutia potrivita.

Ai observat probleme la incarcarea fara fir a unui iPhone care are aceasta optiune? E posibil ca telefonul sa incarce incet sa nu il mai poti incarca deloc. In acest caz, incearca sa schimbi incarcatorul cu un altul original. Daca problema nu este de aici, mergi intr-un service pentru a identifica problema.

Pentru orice defectiune pe care o observi la iPhone-ul pe care il ai, ideal este sa instalezi cea mai recenta actualizare pentru iOS, pentru ca la modelele noi aceasta iti poate identifica problema pe care trebuie sa o remediezi. Avand aceasta actualizare, poti cere ajutorul reprezentantilor sau poti discuta pe forumurile dedicate cu utilizatorii iPhone pentru ca este posibil ca problema ta sa fi avut-o si o alta persoana.

In cazul in care observi anumite probleme in functionarea telefonului si nu reusesti sa iei legatura cu producatorul sau daca nu vrei sa iti actualizezi versiunea de iOS care ruleaza pe telefon la momentul respectiv, poti alege sa faci resetarea din fabrica a telefonului, caz in care este nevoie mai intai de crearea unei copii de siguranta a fisierelor pentru a nu le pierde ulterior.

Aceasta tehnica va sterge tot ceea ce este stocat pe iPhone, deci crearea copiei de rezerva este foarte importanta, mai ales daca stii ca ai date pe care nu ai vrea sa le pierzi. Retine ca tehnica de revenire la setarile din facbrica ale telefonului ar trebui utilizata doar ca ultima solutie.  Indicat este ca dupa urmarea pasilor simpli de identificare a problemei sa mergi cu telefonul intr-un centru autorizat pentru reparatie.

0 Shares
You May Also Like