Samsung S7562 Galaxy S Duos – accesorii, control si display

0 Shares
0
0
0

Touchscreen-ul Samsung S7562 Galaxy S Duos reprezinta unul dintre cele mai bune ecrane tactile din gama Samsung. Cei interesati, pot achizitiona un astfel de touchscreen Samsung S7562 Galaxy S Duos de la Magazingsm.ro.

Samsung S7562 Galaxy S Duos – accesorii

Samsung urmeaza tendinta actuala in privinta accesoriilor pentru smarphone. In conformitate cu motto-ul „mai putin este mai mult”, am gasit doar cablul de incarcare, un cablu de date suplimentar pentru conectarea la un computer si ghidul obligatoriu de pornire rapida. Oricat am cauta in cutie, nu vom gasi un set de casti precum cel pe care il gasim inclus in pachetul pentru Samsung Galaxy S3.

Bateria litiu-ion inclusa are o capacitate de 1500 mAh si este la fel de mare ca cea de pe Galaxy S3 in materie de lungime si latime. Samsung include in acest pachet o garantie de 24 de luni pentru erori de material si de fabricatie si 6 luni pentru accesoriile incluse in cazul acestui produs.

Samsung S7562 Galaxy S Duos – aparate de intrare si control

Samsung a instalat un ecran tactil capacitiv pentru Galaxy S DUOS, tip de ecran este cunoscut pentru majoritatea telefoanelor inteligente actuale. Ecranul raspunde foarte precis si exact la intrari.

Gesturile multi-touch, precum pinch-to-zoom si tap-to-zoom, sunt implementate cu precizie si sunt rapide, asa cum era de asteptat. Tastatura tactila preinstalata poate fi, desigur, schimbata, daca asta se doreste (exista in Play Store o optiune de tastatura numita SwiftKey 3, produsa de cei de la Google). Software-ul optional are, de obicei, avantajul de a oferi mai multe setari si posibilitatea de personalizare.

Combinatia dintre butonul fizic „Home” si tastele tactile din apropiere trebuie mentionata ca dispozitiv de intrare important, deoarece acestea fac posibila navigarea prin sistemul de operare Andorid. Samsung ramane conservatoare din acest punct de vedere, insistand asupra butonului hardware bine incercat. Alti producatori instaleaza doar butoane touch pentru a naviga prin sistemul de operare. Utilizatorul poate, de asemenea, sa „trezeasca” telefonul din modul stand-by prin apasarea butonului Home. Putem spune ca aceasta caracteristica pare a fi una destul de utila.

Samsung S7562 Galaxy S Duos – display

Cunoastem deja ecranul Super AMOLED+ care prezinta culori foarte saturate, de la cele mai bine vandute telefoane Samsung – Galaxy S2 si Galaxy S3. Din pacate, Samsung S7562 Galaxy S Duos nu dispune de aceasta tehnologie. In schimb, ecranul TFT de 4 inci isi face treaba sub suprafata touchscreen-ului. Acest lucru vine in corelatie cu dimensiunea ecranului de 10.16 cm.

Galaxy S2 are un ecran de 4.3 inci, iar Galaxy S3 dispune de un ecran de 4.8 inci. Rezolutia de afisare de 480 x 800 pixeli are drept rezultat o densitate a pixelilor de 233 ppi pentru dispozitivul despre care vorbim. In comparatie cu Samsung S7562 Galaxy S Duos, Galaxy S2 are o densitate a pixelilor mai mica, de doar 217 ppi. Samsung S7562

Galaxy S Duos nu dispune de control automat al luminozitatii

Senzorul pentru luminozitate este instalat la marginea superioara a touchscreen-ului la multe dintre smartphone-urile actuale si modifica luminozitatea ecranului in functie de intensitatea luminii.

Pentru mai multe detalii cu privire la touchscreen-urile Samsung accesati www.magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like