Se poate strica un display iPhone?

0 Shares
0
0
0

iPhone foloseste tehnologia LCD, cautand pentru ultimele modele sa o inlocuiasca pe acesta cu noua OLED o tehnologie tot mai folosita de catre producatorii de display-uri. Dar pana sa treaca in totalitate la OLED, Apple foloseste pe scara larga tehnologia LCD.

Vi s-a spart display iPhone sau touchscreen-ul iPhone si cautati o alternativa ieftina de reparatie? Puteti opta pentru un Display iPhone de calitate A, pretul acestuia fiind mult mai mic, aflandu-se in mod clar in contradictoriu cu calitatea. Cu toate acestea insa unele lucruri legate de aceste super telefoane ne pot dezamagi.

Cel mai adesea se poate intampla ca aceste smartphone-uri sa sufere numeroase defectiuni si sa fie necesara inlocuirea display-ului iPhone atunci cand nu te astepti. Intrebarea care se pune este cum se poate strica un display de iPhone? Acest aspect survine bineinteles in urma unor socuri mecanice, iar loviturile, cazaturile, sau amplasarea de obiecte extrem de grele pe suprafata telefonului fac parte din aceasta categorie.

A preveni este un lucru foarte simplu de gandit, insa este extrem de greu de realizat. Astfel foarte multe modele de iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 sau iPhone 7 Plus au fost extrem de afectate fara ca cineva sa isi dea seama de lucruri marunte, dar care in timp si-au pus amprenta pe aceste telefoane extraordinare.

De multe ori s-a intamplat ca display-ul de iPhone sa fie zgariat de banalele chei de la casa pe care le purtam in acelasi buzunar cu terminalul. Din fericire exista solutii extrem de viabile pentru aceste situatii extreme. Mai mult decat atat, in anumite cazuri se intampla ca un display care pare spart sa produca o mare surpriza in sensul ca uneori ecranul protector este cel care are diverse probleme.

Acest lucru este extrem de important, deoarece in urma unei simple verificari se poate stabili daca defectiunea este superficiala sau foarte grava incat sa fie necesara schimbarea display-ului. Un avantaj enorm este diferenta care se va reflectala nivel financiar, un geam de protectie fiind bineinteles de cateva ori mai ieftin decat un display. Este de asemenea necesar ca smartphone-ul cu pricina sa fie transportat intr-o husa de protectie si totodata adus cat se poate de rapid in service pentru identificarea defectiunii.

Cele mai multe firme gsm care se ocupa cu schimbarea display-ului sunt profesioniste si trateaza cu multa atentie fiecare smartphone iPhone in parte. Preturile variaza de la o firma la alta iar montarea sau schimbarea display-ului se face pe loc in cadrul service-urilor. Ca urmare, daca display-ul s-a spart trebuie privita si partea plina a paharului.

Exista o solutie si pentru acesta situatie. Aceasta consta bineinteles in schimbarea acestuia, indiferent de modelul detinut. Fie ca este vorba despre inlocuirea unui display de iPhone 6 Plus sau a unui display de iPhone 7, aceasta operatiune se realizeaza fara a fi nevoiti sa asteptati o perioada mai lunga de timp. Deci nu fiti extrem de ingrijorati in cazul spargerii display-ului si veniti la Telefoane gsm pentru un display nou.

0 Shares
You May Also Like