Sfaturi pentru decorarea casei si a interiorului

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti redecorezi casa iti recomandam sa te orientezi spre sitckere. De exemplu poti folosi stickere decorative bucatarie in anumite bucatarii unde ai pereti goi. Pentru mai multe detalii vezi aici mai multe produse. In continuare iti oferim mai multe sfaturi pentru ca totul sa iasa perfect in proiectele tale de decorare.

Vopseaua este cel mai bun prieten al tau

Una dintre cele mai simple si mai ieftine modalitati de transformare a unei panze goale este prin pictura! Vopsiti fiecare camera intr-o culoare aleasa de dvs. Acum nu este momentul sa fiti in siguranta – alegeti o culoare vibranta, indrazneata sau bogata.

Chiar si o nuanta de mocha neutra sau gri deschis poate avea un impact mai mare decat albul simplu. Si cea mai buna parte este ca daca nu va place, puteti oricand sa o inlocuiti.

Sfat pentru decorare: Vopsiti peretele pe care vrei sa-l aduceti in cea mai mare atentie intr-o culoare care poate fi putin prea indrazneata pentru gustul tau. Odata ce ati facut asta, ati creat un zid focal. Utilizati umbra in accesoriile mai mici, cum ar fi perne, vase sau covoare, pentru a mixa totul in camera cat mai bine.

Stratificati fiecare camera

Decorarea casei tale noi este un maraton, nu un sprint. Pe masura ce petreceti mai mult timp in noua dvs. casa, veti ajunge sa o cunoasteti mai bine. S-ar putea sa aveti idei noi despre modul in care doriti ca o camera sa arate si sa functioneze timp de o vreme, astfel incat sa nu trebuie sa va grabiti sa faceti totul deodata! Iata elementele pe care le veti modifica in timp:

  • Stropi de culori de accent
  • Podele / covoare
  • Depozitare / organizare
  • Tabele de accent
  • Iluminat
  • Textile precum pernele si pledurile
  • Wall art
  • Elemente pentru ferestre

Acum, cand vedeti cat de simplu poate fi o decorare noua de la inceput, decideti stilul dvs., prioritizati camerele si incepeti. Noua  casa va arata perfect pusa la punct in cel mai scurt timp!

Unii oameni se nasc cu un ochi minunat pentru decorare sau design. Altii deprind abilitatea si o pot aplica cu succes. Si apoi sunt restul ca noi care nu prea ne pricepem. Daca nu aveti prea mult talent pentru design, cateva tehnici de baza pot ajuta mult.

Aceste reguli si principii de decorare sunt destul de simple incat majoritatea celor care incearca le pot aplica. Casa ar putea sa nu arate ca un catalog West Elm, dar va arata prezentabila.

S-ar putea sa fiti deja familiarizati cu regulile treimilor pentru fotografie. Proiectarea cu numere impare ca baza poate crea armonie si interes vizual, explica designerul Cecilia Walker.

Ideea de baza a regulii este ca detaliile si obiectele care sunt aranjate sau grupate in numere impare si sunt mai atractive, mai memorabile si mai eficiente decat cele cu numere pare.

Ajuta la gruparea de obiecte in diferite inaltimi, forme si texturi. In acelasi timp, ar trebui sa existe ceva asemanator in fiecare camera. Acest sfat pare sa se contrazica cu alte idei de mai sus, dar este important sa existe ceva care sa grupeze articolele impreuna, dar si ceva care sa le faca unice fiecare dintre ele, acel ceva care este putin diferit.

0 Shares
You May Also Like