Sfaturi si trucuri ALLVIEW P8 Pro

0 Shares
0
0
0

Persoanele care isi doresc un smartphone la un pret atractiv, insa care sa dispuna de specificatii tehnice decente, isi pot indrepta atentia cu incredere spre dispozitivul ALLVIEW P8 Pro, care in cazul in care este ingrijit exemplar, poate functiona fara probleme foarte mult timp.

Atunci cand amintim de intretinerea exemplara a acestui dispozitiv, mentionam aplicarea unui geam de protectie pe ecran, care poate preveni o inlocuire display Allview P8 Pro. De-asemenea, este ideal ca telefonul sa fie pastrat intr-o husa.

In cazul in care intentionati sa cumparati un asemenea smartphone, este ideal sa cunoasteti cateva sfaturi si trucuri privind acest smartphone, iar in continuare veti vedea despre ce este vorba.

Eroarea 403 a magazinului Google Play

Aceasta problema apare atunci cand incercati sa descarcati o aplicatie si obtineti informatiile ca accesul la aceasta aplicatie este interzis. De obicei, eroarea 403 apare atunci cand cineva incearca sa descarce aplicatii pe un dispozitiv utilizand cateva conturi Google Play.

Solutia de a face fata acestei erori este destul de simpla. Trebuie sa stergeti informatii despre proxy. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi:

 1. Accesati Setari
 2. Alegeti Conexiuni si atingeti Mai multe retele.
 3. Selectati Retea mobila, apoi APN (Nume punct de acces).
 4. In cele din urma, gasiti si atingeti optiunea Stergeti proxy sau resetati la implicit.
 5. In telefoanele Android mai noi puteti gasi si selecta optiunea Resetati toate setarile retelei.

Daca aceasta metoda nu functioneaza, puteti incerca sa utilizati metoda alternativa, deoarece radacina Eroarei 403 variaza:

 1. Creati un nou cont Gmail.
 2. Deschideti Google Play Store.
 3. Intrati in Meniul Google Play si gasiti si selectati conturi.
 4. In sfarsit, alegeti un cont Gmail alternativ (cel pe care l-ati creat)

Dupa efectuarea tuturor acestor metode, puteti incerca sa instalati din nou aplicatia dorita.

Eroarea 492 a magazinului Google Play

Aceasta eroare blocheaza instalarea aplicatiilor din cauza problemelor cu cache-ul Davlika. Din fericire, solutia este, de asemenea, foarte usoara.

 1. La inceput accesati Setari.
 2. Deschideti Managerul de aplicatii si selectati All Tab.
 3. Gasiti aplicatia Google Play.
 4. In ultimul pas, alegeti Storgae si atingeti Stergeti memoria cache.

Eroarea 495 a magazinului Google Play

Acest tip de problema apare atunci cand descarcati sau actualizati aplicatiile de pe Google Play.

Pentru a rezolva aceasta problema, stergeti datele Google Play din Setari.

De asemenea, trebuie sa stergeti serviciile Gogole Play de date si sa va autentificati in magazin. Daca metoda de mai sus nu functioneaza, puteti sterge contul dvs. Gmail atribuit dispozitivului Android inca o data. Dupa aceea, se recomanda sa reporniti telefonul si sa va autentificati din nou.

Eroarea 498 a magazinului Google Play

Rezultatul acestei erori este interuptia in procesul de descarcare a aplicatiei. Apare cand memoria din smartphone-ul nostru este plina. Solutia este simpla – trebuie sa eliminati fisierele si aplicatiile inutile de pe dispozitiv pentru a obtine spatiu liber. Daca doriti sa stergeti unele aplicatii, ar trebui sa utilizati Application Manager.

Google Play Store eroare 919

Aceasta eroare apare cand incercati sa deschideti aplicatia descarcata de pe Google Play in trecut si nu incepe. In acest caz, de asemenea, trebuie sa cresteti memoria aviabila pe smartphone sau tableta. Ulterior este bine sa stergeti aplicatia descarcata si sa o instalati din nou.

Google Play Store eroare 921

Acest lucru face imposibila descarcarea aplicatiilor de pe Google Play. Cum sa rezolvi aceasta problema?

Stergeti memoria cache a Google Play la fel ca eroarea 492. Puteti, de asemenea, sa va deconectati din Google Play. Dupa aceea reporniti telefonul si conectati-va din nou la Google Play.

Google Play Store eroare 927

Nu puteti descarca aplicatia din cauza faptului ca aplicatia Google Play se actualizeaza.  Daca intr-adevar Google Plasy se actualizeaza – trebuie doar sa astepti. Cu toate acestea, daca dureaza prea mult – trebuie sa stergeti memoria cache folosind metoda din eroarea 492.

0 Shares
You May Also Like