Surprinde-ti prietenul necuvantator intr-un tablou

0 Shares
0
0
0

Animalele de companie au devenit in ultimul timp cei mai buni prieteni ai oamenilor. Acest fapt se traduce prin realizarea unei serii de activitati, ingrijire periodica dar si timp pentru relaxare. Foarte multe persoane isi cumpara in zilele noastre un animal de companie pentru a petrece intr-un mod relaxant timpul liber dar si pentru a avea un partener de nadejde. Infrumusetarea casei cu ajutorul unui tablou care sa proiecteze imaginea prietenului tau necuvantator nu a fost niciodata mai potrivita.

Designerii de specialitate in amenajari interioare ne propun ca spatiile pe care le locuim sa exprime cat mai mult din personalitatea noastra si implicit, sa reflecte o parte din viziunile noastre artistice.

Cu ajutorul unor tablouri canvas cu animale puteti chiar azi sa dati viata unei incaperi monotone care nu prezinta pata de culoare. In cadrul acestui articol va prezentam principalele avantaje ale unor tablouri canvas dar si a modului in care puteti sa personalizati imaginile proiectate prin fotografia animalului de companie.

Avantaje tablouri canvas

Tablourile au reprezentat intotdeauna un bun mijloc pentru a decora incaperile. In acelasi timp, au reprezentat si un cadou special de realizat persoanelor apropiate, cu atat mai mult atunci cand tehnica personalizarii a construit posibilitatea evidentierii unor momente unice. Tablourile de tip canvas au devenit extrem de la moda in ultimii ani.

Ele reprezinta imprimarea pe panza a unei imagini sau fotografii la o rezolutie de inalta calitate. Cu un cadran de lemn pentru delimitare armonioasa, cu precizie si rafinament, culoare si nuante echilibrate, un tablou canvas poate fi chiar rezultatul propriei creativitati, in functie de ceea ce doriti sa exprimati prin intermediul acestuia.

Utilizate intr-o paleta larga de spatii (de la cele comerciale pana la locuinte sau spatii de birouri), tablourile canvas au rolul de a accesoriza orice tip de incapere, indiferent de nivelul de monotonie vizuala pe care il prezinta. Cu ajutorul suprafetei de imprimare (panza de cea mai buna calitate), fiecare detaliu dintr-o fotografie este atent scos in evidenta. De asemenea, imprimantele speciale pentru realizarea imprimarii redau intensitatea dorita a culorilor iar rezolutia evidentiaza reproducere de 1 la 1 a imaginii alese de catre client.

Prelucrare manuala

Pentru a putea alege cu atentie detaliile de incadrare a panzei in sasiul de lemn, specialistii in realizare tablouri canvas vizualizeaza cu atentie produsul finit pentru a identifica posibilele discordante. In acelasi timp, daca doriti sa va proiectati animalutul de companie intr-un tablou canvas, cei care se ocupa de design interior va recomanda sa acordati o atentie deosebita locului de amplasare.

In functie de dimensiunea tabloului dar si a camerei incercati sa pozitionati tabloul in spatii luminate mediu. O lumina natura sau artificiala care se reflecta perpendicular cu tabloul poate denatura intensitatea culorilor. De asemenea, alegeti ipostaze vesele suprinse pentru prietenul necuvantator. Expresivitatea pozei este unul dintre cele mai admirate conditii pentru un tablou de succes.

Accesorizarea unei case trebuie sa armonizeze atat sfaturile specialistilor cat si propria tusa de personalitate. Alegerea unui tablou canvas pentru decorarea incaperilor este unul dintre cele mai indragite decizii datorita impletirii armonioase a calitatii cu expresivitatea.

0 Shares
You May Also Like