Team building pentru echipe puternice

0 Shares
0
0
0

Stim ca activitatile de la serviciu nu sunt de cele mai multe ori placute. Nici colegii nu sunt asa cum ne-am dori iar atmosfera de la serviciu nu e una care sa incurajeze membrii echipei sa comunice si sa colaboreze mai mult si mai bine.

Datorita faptului ca astfel de probleme nu sunt rezolvate, atmosfera devine din ce in ce mai negativa si angajatii sunt din ce in ce mai stresati, neproductivi si apar o multime de detalii care scapa.

Cei care isi dau seama de astfel de probleme incearca sa le rezolve si organizeaza activitati outdoor, un team building  pentru echipa.

Un team building este tot ce are nevoie o echipa pentru a deveni mai puternica, mai unita, astfel incat munca la serviciu sa fie ideala si sa aduca cele mai bune rezultate. Membrii unei echipe care se cunosc foarte bine vor putea lucra mai bine impreuna.

De exemplu, atunci cand apare o situatie noua, membrii echipei vor reusi sa gestioneze mai bine situatia daca se cunosc, daca isi cunosc calitatile si defectele.

De multe ori munca in echipa se dovedeste a fi foarte dificila. Unii colegi sunt foarte necomunicativi, altii sunt foarte implicatii, iar altii deloc. S-ar putea ca unii dintre ei sa fie mai retinuti deoarece nu se cunosc, si astfel incat comunicarea sa fie una extrem de dificila.

Orele de munca sunt ore de munca si nu avem posibilitatea de a comunica foarte mult, de a reusi sa dezvoltam relatii mai bune cu echipa. De aceea, activitatile outdoor sunt o solutie pentru toate aceste probleme.

Un team building in care colegii se distreaza sii in acelasi timp desfasoara activtati diferite care sa ii ajute sa se cunoasca mai bine poate fi ingredientul care lipseste din reteta succesului unei echipe.

Faptul ca te aflii intr-o echipa careia ii este oferita posibilitatea de a participa intr-un team building care le ofera angajatilor acea senzatie ca cei din conducere isi dau interesul pentru ei si pentru echipa, demonstreaza ca celor din conducere le pasa si ca sunt implicatii in ceea ce inseamna dezvoltarea fiecarui membru.

Probabil multi considera ca aceste activitati outdoor desfasurate intr-un team building nu sunt necesare si ca nu pot ajuta angajatii. Aceasta conceptie este de mult depasita. Un team building creeaza legaturi, amintiri si ii aduce mai aproape pe membrii echipei. Este o modalitate ideala de a-i ajuta sa comunice si sa se descopere.

Avantajul major al acestor activitati outdoor este faptul ca tot ceea ce se intampla este departe de serviciu. In plus, faptul ca se afla in natura poate fi un factor care ii determina pe cei care participa sa fie mai relaxati. Cu siguranta si tu ai citit despre beneficiile activitatilor desfasurate in natura. Unul de cele mai importante este acela ca te elibereaza de stres si te linisteste.

Asadar, activitatile outdoor din team building sunt reteta pentru echipe puternice care stiu sa colaboreze.

0 Shares
You May Also Like