Telefoanele vechi si noi

0 Shares
0
0
0

In urma cu un deceniu, pe piata de telefoane mobile, se gaseasu o multime de dispozitive care la vremea respectiva erau apreciate de catre utilizatori.

Cu siguranta, Nokia era unul dintre cei mai renumiti producatori, si Samsung deasemenea scotea pe piata dispozitive performante pentru acele vremuri. Telefoanele din perioada respectiva, ne permiteau sa facem poze, sa ascultam muzica, asta evident pe langa functiile de baza precum vorbitul la telefon si trimiterea de mesaje scrise.

Ei bine, timpul a evoluat, iar vechile telefoane mobile care se gaseau pe piata in acele vremuri, au inceput incetul cu incetul sa dispara, astfel ca in prezent, se gasesc pe piata telefoanele mobile inteligente, sau smartphone-urile, cum mai sunt ele cunoscute.

Dintre producatorii de top din acea perioada, doar Samsung a reusit sa se mentina in top, si deasemenea si Sony. Producatori precum Nokia sau Alcatel, nu mai sunt acum in prim plan, insa un alt producator si-a facut aparitia, si a inceput sa fie extrem de indragit de catre utilizatori, si anume Apple.

Ei bine, acest producator, scoate pe piata dispozitivele iPhone, care sunt fara doar si poate in topul preferintelor fiecarui utilizator de smartphone, iar acest lucru se datoreaza in mod special performantelor pe care le au aceste telefoane, dar si datorita designului minunat.

In cazul in care ai si tu nevoie de un smartphone nou, cu siguranta un model iPhone poate sa fie cea mai buna alegere pentru tine, pentru ca dupa cum spuneam, aceste telefoane sunt foarte performante, si au un aspect minunat.

Faptul ca vin cu un sistem de operare ( iOS) diferit de cel al celorlalte telefoane de pe piata ( care au sistemul de operare Android), poate sa reprezinte un alt motiv pentru care iti poti alege un astfel de telefon, pentru ca daca vrei, un dispozitiv iPhone este mai special.

Preturile acestor dispozitive insa, sunt destul de piperate pentru buzunarul unui om de rand, insa ca o recompensa pentru aceste preturi mari, Apple a dotat dispozitivele cu niste caracteristici tehnice impresionante, astfel ca facand un raport calitate – pret, atunci cu siguranta iti vei da seama ca se merita sa iti cumperi un astfel de terminal.

Daca iti vei alege un astfel de telefon, trebuie sa te preocupe destul de mult si intretinerea sa, pentru ca in cazul unei eventuale defectiuni, va fi nevoie sa cauti piese iPhone, iar preturile pieselor pentru terminalele iPhone, in mod evident nu te vor incanta.

Ca si o masura de precautie, ar trebui sa iti echipezi telefonul cu o husa de protectie, iar in ceea ce priveste acest accesoriu, poti sa iti alegi mai multe modele de huse, si neaparat, trebuie sa iti cumperi si un geam de protectie pentru display, care este util si in caz de impact, dar este bun pentru ca protejeaza ecranul si impotriva zgarieturilor, a mizeriei sau a prafului.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta se merita sa iti cumperi un iPhone, iar daca te vei ocupa ca la carte de intretinerea lui, in mod evident te vei putea bucura de telefon, o perioada de timp indelungata.

0 Shares
You May Also Like