Tipuri de mese

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca aveti o sala de mese formala dreptunghiulara sau daca faceti un spatiu de tranzitie intre o bucatarie deschisa si o camera de familie, gasirea unei mese potrivite este cheia.

Masa este foarte des punctul focal al camerei in care va adunati cu familia si prietenii, deci nu numai ca doriti sa va asigurati ca este o potrivire confortabila pentru spatiu, ca veti dori sa se potriveasca esteticului dvs. si doriti ca prin aceasta sa imbunatatiti design-ul casei dvs.

Exista o multime de forme si dimensiuni din care puteti alege masa potrivita, asa ca din acest motiv vom vedea cum puteti alege mese extensibile si scaune extensibile la cel mai bun pret.

Puneti mare pret pe nevoi

In multe case, masa este locul de adunare pentru intreaga familie, asa ca daca aveti o familie numeroasa, ideal ar fi sa optati pentru o masa extensibila.

Evaluati spatiul

Primul pas in cautarea mesei perfecte este sa va ganditi la camera in care va merge. Este vorba despre o sala de mese formala pe care o folositi pentru gazduirea de petreceri si in timpul sarbatorilor, sau aceasta va fi in living? Veti folosi masa in atelier?

Pentru un tip de masa de zi cu zi, unul care are un nivel scazut de intretinere, dar un stil ridicat poate fi cel mai bun pariu. Asigurati-va ca, indiferent de ce decideti, lasati suficient spatiu in jurul mesei pentru a va plimba confortabil si pentru a intra si a iesi din scaune.

Tineti cont de material

Cand selectati ce material este cel mai potrivit pentru dvs., cum si cand este folosit este cheia, inca o data. Mesele din lemn ofera caldura si confortul pentru utilizarea zilnica si nu vor arata cu usurinta uzura obisnuita si amprentele digitale.

Puneti mare pret pe stil

Aceasta poate fi cea mai dificila parte, odata ce stiti dimensiunea si materialul pe care il cautati. De la traditional si modern la starter de conversatie – masa dvs. poate face cat de mult sau cat de putin doriti. Pastrati-o clasica cu o optiune din lemn care impreuna cu scaunele perfecte, ar trebui sa reflecte stilul tau de viata la cele mai bune rezultate.

Alegerea formei potrivite

Cele mai multe mese, indiferent ca discutam despre cele extensibile sau nu, au o forma dreptunghiulara. In mod ideal, mesele dreptunghiulare ar trebui sa fie de 36 “pana la 42” pentru a asigura suficient spatiu pentru setarile de loc pe ambele parti ale mesei.

Un alt tip de mese populare sunt cele patrate. Aveti o sufragerie in forma de patrat? Atunci aveti nevoie de o masa in forma de patrat. De ce? Pentru ca doar astfel arata impreuna. Dincolo de asta, aceasta masa functioneaza minunat daca locuiti doar un grup de patru sau mai putini oameni.

Daca veti avea mai multi oaspeti la un moment dat, optati pentru o masa pe care o puteti extinde cu extensii. De asemenea, retineti ca puteti combina intotdeauna doua sau mai multe mese patrate pentru a crea mai mult spatiu.

Unul dintre marile beneficii ale acestei mese de forma este intimitatea pe care o ofera, plasandu-i pe toti la masa intr-o distanta apropiata, conversationala una de cealalta.

Mese rotunde – Ca si masa patrata, mesele cu mese rotunde sunt minunate pentru intalnirile mici si arata bine in orice camera formata. In plus, mesele rotunde au doua trasaturi unice: permit tuturor celor de la masa sa vada si sa vorbeasca cu usurinta cu toti ceilalti si se simt casual pentru ca nu exista nici un cap de masa.

Mese rotunde nu sunt ideale pentru grupuri mari, cu exceptia cazului in care aveti o masa rotunda mare – si retineti ca mesele rotunde mari pot face pe oameni la masa sa se simta indepartati unul de celalalt. Vestea buna este ca mesele rotunde mai mici vin in modele care pot fi extinse cu o prelungire.

Mese ovale – Acestea ele creeaza un interes vizual unic. In timp ce au asemanari cu mesele dreptunghiulare in multe aspecte, colturile lor rotunjite creeaza iluzia ca ocupa mai putin spatiu.

Curbele ajuta de asemenea la combaterea liniilor unghiulare pe alte elemente de design din interiorul camerei. Ca o masa rotunda, mesele ovale creeaza intimitate si flexibilitate. Cel mai bun pariu este sa le folositi atunci cand trebuie sa asezati mai multe persoane intr-o camera de dimensiuni mai mici.

0 Shares
You May Also Like