Toxine eliminate prin sauna cu infrarosu

0 Shares
0
0
0

Poate ca va intrebati ce este acela un tunel cu infrarosu si la ce ne este el folositor. Mai jos o sa va prezentam care sunt toate substantele pe care aceasta tehnica le elimina din corpul nostru. Avand in vedere faptul ca cele mai mari probleme sunt cauzate de nivelul crescut de toxine din corpul nostru, este foarte important sa putem elimina toate aceste substante pe care le avem in corp inainte ca ele sa apuce sa cauzeze probleme.

Mai jos va prezentam o parte dintre substantele care sunt eliminate cu ajutorul saunei cu infrarosu.

O parte dintre chimicale sunt sub forma de ierbicide si pesticide, si sunt unele dintre cele mai toxice astfel de substante pentru organismul uman. Tone de astfel de substante sunt imprastiate pe campuri sau direct pe rasaduri si pe plante. In primul rand le introducem in corp  sub forma de mancare dar ele contamineaza si aerul in acelasi timp si rezervele de apa.

Doua astfel de substante chimice extrem de problematice sunt clorinele si fluoridele si mai jos va explicam ce reprezinta fiecare dintre ele.

Fluoridele contribuie la petele maro de pe dinti, slabirea oaselor, aparitia fracturilor, hipotiroidism, afectiuni mentale, probleme congenitale si cancer. Fluoridele se gasesc in pesticide, aerul poluat, pasta de dinti si sunt adaugate in foarte multe rezerve si bazine de apa.

Alimente procesate cu apa, inclusiv mancarea pentru bebelusi si sucurile contin de obicei astfel de substante in cantitate mare. Studiile indelungate si pe perioade lungi de timp dovedesc ca nu exista beneficii aduse de fluor in protejarea dintilor in mod contrar celor mai noi prezentari de produse de albire dentara care contin fluor.

Clorul si toate derivatele sale se asociaza cu afectiunile inimii, probleme cu tiroida, cancerul si problemele cu rinichii. Aceste substante sunt si in corp si se gasesc si in alte preparate si alimente. Multi compusi ai clorului si foarte toxici. Acestia includ apa clorinata, hidrocarbonii folositi in pesticide si alte chimicale. Ii puteti prelua cand faceti bai in apa cu compusi de clor, in piscine si in bai fierbinti, si folosirea lor este destul de des inalnita si in alte zone in care omul obisnuieste sa ajunga.

Testele penru sute si mii de substante chimice sunt costisitoare si multe chiar nu exista iar medicina nu poate oferi prea mult pentru a le elimina din corp. Afectiunile pot uneori sa cauzeze si epidemii. Terapia cu infrarosu ajuta la eliminarea acestor substante din corp si este o metoda terapeutica foarte buna care ne ajuta sa ne detoxifiam organismul.

Metalele toxice sunt si ele periculoase pentru corpul nostru si este foarte important sa scapam de ele. Pesticidele pot sa contina cupru, arsenic si alte metale. 15 milioane de combinatii de mercur sunt aruncate in America in fiecare an.

Sunt tone de pesticide aruncate in aer si de asemenea sunt si tone de noxe care rezulta din diverse fabrici iar cele din fabricile de hartie scot cel mai mult mercur. Compusii de aluminiu sunt adaugati chiar si in sarea de masa si in rezervele municipale de apa.

0 Shares
You May Also Like