Tu stii cum se ingrijesc extensiile pentru par?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca fiecare femeie isi doreste sa se poata mandri cu faptul ca are o podoaba capilara de nota zece, insa din pacate tot mai putine femei se pot mandri cu un astfel de privilegiu.

Anumite femei pur si simplu nu pun prea mare pret pe ingrijirea parului, in timp ce alte femei, urmeaza tot felul de tratamente pentru ingrijirea parului, folosesc sampoanele cele mai bune si cele mai renumite, dar tot nu au parul atat de frumos precum si-ar dori.

In cazul acestor femei, cu siguranta singura solutie eficienta este reprezentata de catre acele extensii par natural, care odata aplicate pe parul lor, le vor ajuta sa arate impecabil.

Extensiile pentru par, se pot atasa podoabei capilare in primul rand prin lipire, dar si prin innodare sau prin utlizarea anumitor clipsuri speciale, iar fiecare femeie alege cum isi doreste sa ii fie atasate extensiile.

Trebuie mentionat insa si faptul ca aceste extensii trebuiesc sa fie cat mai inteligent ingrijite, iar in cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta despre ingrijirea extensiilor.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca parul care este folosit la realizarea extensiilor este 100% natural, asa ca trebuie sa te comporti cu extensiile si sa le ingrijesti la fel ca si cum el ear fi parul tau natural.

Poti sa porti parul in coada, coc, sau poti opta pentru orice tip de coafura, insa trebuie sa ai mare atentie la agrafe, pentru ca ele nu trebuie sa penetreze keratina care lipeste extensiile de parul tau.

Mai trebuie sa stii faptul ca aplicarea acestor extensii pentru par nu trebuie sa fie dureroasa, iar extensiile nu trebuie sa fie foarte strans prinse de scalp.

Pentru a se spala capul, se va utiliza samponul, iar parul va fi samponat la radacina cu ajutorul degetelor, care vor masa usor in zona respective, insa aici trebuie sa stii ca nici nu se insista foarte mult la radacina, si nici nu trebuie sa se frece cu unghiile.

Daca vrei sa aplici masca sau tratament pentru par, sa o faci numai pe lungimea parului, insa niciodata la radacina, iar la sfarsitul tratamentului, va trebui sa clatesti parul cu un jet rece de apa.

Dupa ce iti vei spala capul, va trebui s ail stergi cu un prosop, insa nu prin frecare ci prin tamponare, iar prosopul va trebui sa il tii in cap vreo 10 minute.

Extensiile se vor usca fie in mod natural, fie cu ajutorul uscatorului de par, iar dupa uscare, vei putea sa piepteni paru, folosind un piaptan rar. Sa nu comiti greseala de a pieptana parul atunci cand acesta este ud, pentru ca se vor putea smulge extensiile.

Vei putea aplica ulei de par pentru ingrijirea parului, sau il vei putea indrepta direct cu placa, iar mai apoi, vei putea aplica un spray stralucitor, pentru a-i oferi podoabei tale capilare stralucirea pe care aceasta o merita.

Asadar, nu este atat de greu sa iti ingrijesti parul chiar daca acesta are atasate extensii, insa vei avea nevoie de o foarte mare rabdare.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…