Unde poti inlocui un ecran spart de iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Daca s-a intamplat sa-ti spargi pretiosul ecran de iPhone, nu te ingrijora. Exista solutii rapide si destul de ieftine, pentru a-l inlocui. Cauti inlocuire geam iPhone? Intra pe ServiceGsm.ro.

Nu trebuie sa te duci personal la Apple pentru a-ti repara telefonul, dar daca alegi sa te duci la un service 3rd party, s-ar putea ca cei de la Apple sa nu-ti mai acorde garantie, in cazul in care device-ul nu a putut fi reparat de catre acel service.

Si crede-ne cand iti spunem, Apple isi va da seama cu siguranta daca altcineva a umblat in telefon, in speta un angajat neautorizat, care nu este tehnician al Apple.

Dar, daca telefonul tau deja nu mai este in garantie, atunci nu ai problema asta si il poti repara oriunde, fie la Apple fie la un service 3rd party, dar iti sugeram ca display-ul pe care il vei cumpara pentru schimb, sa fie unul original.

Avantajul de a-ti duce telefonul la un service 3rd party pentru reparatii, este in primul rand costul mai mic. Te va costa ceva mai putin per total (piesa de schimb + manopera) sa-ti duci telefonul la un astfel de service, decat sa-l trimiti la Apple.

De asemenea, daca ai un service bun prin apropiere, telefonul iti va fi returnat intr-un timp mai scurt, decat daca l-ai trimite la Apple.

Daca te-ai decis sa iti duci telefonul la un service 3rd party pentru a-ti schimba display-ul, asigura-te inainte ca ai pus inainte urmatoarele intrebari:
–    Cat va costa reparatia (piesa + manopera) ?
–    Cat de mult va dura reparatia (ore sau zile) ?
–    Ce fel de garantie acorda acel service?

Deoarece service-ul respectiv iti va anula garantia oficiala de la Apple (daca smartphone-ul mai este in garantie), trebuie sa te asiguri ca acei tehnicieni sunt niste profesionisti.

Ultimul lucru pe care ai vrea sa-l vezi, ar fi sa ai un display nou, dar care nu functioneaza pentru ca nu a fost montat corespunzator. In acelasi timp, in momentul de fata este foarte greu pentru service-urile 3rd party sa intre in competitie cu Apple, pentru ca cei de la Apple cer sume sub 150 de dolari pentru inlocuirea display-urilor. Dar totusi, exista astfel de service-uri, chiar daca mai putine.

Sa-l inlocuiesc singur? Gandeste-te de 2 ori inainte sa te incumeti la asa ceva.

Poti gasi in comert kit-uri de inlocuire a sticlei de pe iPhone, la preturi intre 10 dolari si 25 de dolari. Suna prea bine pentru a fi adevarat, nu?

Intr-adevar, nu prea este adevarat, asta deoarece instalarea unui astfel de kit teoretic ar fi foarte usoara, dar in practica nu este deloc asa plus ca pretul total de inlocuire al unui display intreg, ajunge tot la sume de peste 150 de dolari.

In concluzie, ar fi mai bine sa-ti trimiti telefonul la Apple sau la un service 3rd party, decat sa te apuci sa-i schimbi tu singur display-ul. Poti foarte bine sa strici o alta piesa componenta de la interiorul telefonului, incercand sa faci asta, iar reparatiile te vor costa si mai mult.

0 Shares
You May Also Like