Vrei o schimbare de look? Încearcă lentilele de contact colorate

0 Shares
0
0
0

Gândește-te cum ar fi să îți schimbi culoarea ochilor la fel de ușor cum îți schimbi hainele. Acest lucru este posibil dacă apelezi la lentile de contact colorate. Niște accesorii inedite, ele te pot ajuta rapid să obții o altă nuanță a ochilor, fără prea mare efort. Află care sunt beneficiile lor multiple și cum să alegi nuanța care te complimentează cel mai bine. Astfel, vei putea să faci o schimbare de look și să îți pui în valoare personalitatea și stilul.

Ce sunt lentilele de contact colorate?

Lentilele de contact colorate sunt dispozitive optice care sunt purtate direct pe cornee pentru a schimba culoarea ochilor. Acestea pot avea sau nu dioptrii, așa că sunt potrivite și pentru persoanele care suferă de miopie, hipermetropie, astigmatism etc. Așadar, ele pot fi folosite și pentru corectarea vederii în același timp. Pot fi disponibile cu sau fără prescripție medicală, în funcție de scopul lor – corectare vizuală sau pentru scop pur estetic.

Există mai multe tipuri de lentile de contact colorate. Prima categorie este cea a lentilelor de accentuare a culorii naturale. Acestea au o colorație subtilă și sunt concepute pentru a intensifica nuanța naturală a ochilor și pentru a-i scoate în evidență. Poți încerca o pereche de lentile albastre Brilliant Blue cu 30 de purtări pentru a scoate în evidență nuanța de albastru a ochilor tăi.

Pentru o schimbare radicală, avem lentilele opace, care pot modifica în mod complet culoarea irisului, dar au un aspect mai puțin natural. În cele din urmă, există lentilele dramatice, colorate în nuanțe mai puțin obișnuite. Dacă dorești să ieși în evidență, poți încerca o nuanță violet, dar există și variantele complet neconvenționale, de exemplu roșu sau alb, perfecte pentru un bal mascat sau o petrecere de Halloween.

Indiferent de tipul de lentilă de contact colorată aleasă, acestea trebuie purtate și îngrijite în mod corespunzător, pentru a preveni eventualele infecții sau leziuni oculare. Respectă indicațiile specialistului și recomandările de utilizare de pe cutie.

Avantajele lentilelor de contact colorate

Lentilele de contact colorate oferă o serie de avantaje care le transformă într-o alegere populară pentru cei care doresc o schimbare rapidă și temporară a culorii ochilor. Unul dintre cele mai mari avantaje este versatilitatea lor. Ele pot fi purtate într-o multitudine de contexte sociale și îți oferă libertatea de a încerca diferite culori. De la niște lentile de contact albastre nuanța Vogus Blue poți trece rapid la lentile verzi, aurii sau chiar și violet.

Pe lângă schimbarea culorii ochilor, lentilele de contact colorate pot ajuta la îmbunătățirea vederii. Așa cum am menționat mai devreme, acestea pot fi prescrise cu dioptrii pentru corectarea problemelor de vedere. După o discuție cu un specialist, poți încerca acest mod creativ de a vedea mai bine. Odată ce te obișnuiești cu folosirea lor, ai parte de mult confort. Lentilele sunt realizate din materiale moderne care permit ochilor să respire și se pot transforma rapid într-o alternativă mai confortabilă pentru ochelari, mai ales în timpul activităților fizice sau atunci când sunt condiții meteo nefavorabile.

Cum să alegi culoarea lentilelor de contact?

Culoarea naturală a ochilor poate juca un rol important în alegerea lentilelor de contact colorate. Pentru ochii de culoare închisă, lentilele opace sunt cele mai recomandate, deoarece acestea acoperă complet irisul și îți permit să faci schimbări dramatice mai ușor. De exemplu, dacă ai ochii negri, poți cumpăra lentile de contact albastre de pe Lensa.ro. În cazul ochilor mai deschiși la culoare, poți alege atât lentile opace, cât și pe cele de accentuare.

Un alt aspect de luat în considerare este alegerea culorii în concordanță cu tonul pielii. Lentilele de contact colorate ar trebui să complimenteze tonul pielii, pentru a oferi un aspect natural. De exemplu, persoanele cu subtonuri calde ar putea alege lentile în nuanțe de maro, verde, aurii sau gri, în timp ce subtonurile reci ar putea opta pentru nuanțe de albastru, gri sau violet.

Culoarea părului este, de asemenea, un factor care poate influența alegerea lentilelor de contact colorate. Culorile vii și saturate ar putea fi potrivite pentru persoanele cu păr închis la culoare, în timp ce nuanțele mai subtile sunt mai potrivite pentru cei cu păr deschis la culoare.

Scopul și frecvența utilizării sunt, de asemenea, aspecte importante de luat în considerare. Dacă lentilele sunt purtate zilnic, culorile mai subtile ar putea fi mai potrivite, pentru a nu atrage atenția în mod excesiv. În schimb, pentru ocazii speciale sau purtare ocazională, culorile mai îndrăznețe sau neobișnuite ar putea fi potrivite.

Lentilele de contact colorate reprezintă o modalitate excelentă de a-ți schimba look-ul într-un mod subtil, dar semnificativ. Acestea oferă un plus de originalitate și personalitate, transformând radical orice ținută. Alegerea culorii lentilelor de contact poate fi o experiență distractivă și interesantă, iar sfaturile noastre ar putea fi un ajutor prețios.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…