Vrei să-ți vopsești părul? Iată ce ar trebui să știi

0 Shares
0
0
0

Schimbarea lookului din când în când este necesară pentru a ne îmbunătăți stima de sine. Desigur că înainte de a lua această decizie, nu putem să nu ne întrebăm care este tunsoarea sau culoarea care ne avantajează cel mai mult?

Așadar, dacă dorești să te vopsești singură, vei avea nevoie de câteva sfaturi care îți pot fi de folos atunci când alegi culoarea vopselei de păr. Așadar, va trebui să ții cont, în primul rând, de faptul că poza prezentă pe kitul de vopsea nu reflectă neapărat rezultatul final. Astfel că, tonul poate varia în funcție de culoarea părului anterior,  de aplicare și de produsele utilizate, bineînțeles.

De asemenea, există anumite schimbări radicale care ar trebui făcute de către profesioniști – cum ar fi, de pildă – de la o culoare foarte închisă, la una foarte deschisă și invers. În aceste situații, este recomandat să apelăm la serviciile pe care le oferă un salon de înfrumusețare.

De altfel, poți alege o vopsea de păr mai deschisă sau mai închisă cu aproximativ două nuanțe decât culoarea naturală. Astfel, rezultatul final poate fi unul pe măsura preferințelor și așteptărilor. În plus, cu cât culoarea este mai apropiată de cea naturală, cu atât va fi mai ușor să o întreții.

Trucuri pentru a-ți păstra culoarea părului mai mult timp

Pentru a-ți menține culoarea și strălucirea părului mai mult timp, ai putea să urmezi câteva sfaturi care să te ajute să menții culoarea mai mult timp. De altfel, nuanțele de roșcat își vor pierde cel mai repede din intensitate și din strălucire.

  1. Hrănește-ți părul!

Folosește produsele de îngrijire adecvate – de pildă, poți utiliza o mască intens hidratantă cu câteva zile înainte de a te vopsi. Cu cât părul tău va fi mai hidratat, cu atât rezultatele vopsirii vor rezista mai mult.

  1. Alege o vopsea de calitate

La ora actuală pe piața de cosmetice, există o sumedenie de produse din care poți alege și tocmai din acest motiv, procesul de selecție devine destul de dificil. Inclusiv în mediul online, poți găsi o vopsea de păr eficientă.

  1. Folosește produse de îngrijire

Specialiștii recomandă ca după ce ne vopsim părul să utilizăm un șampon special conceput pentru protejarea culorii părului vopsit. În acest mod, vei putea păstra intensitatea și strălucirea culorii între două vopsiri. De asemenea, este bine să folosești un balsam cu rol protector la fiecare spălare. Acesta redă strălucirea părului tern prin stratul protector creat la suprafața fiecărui fir de păr.

Comandă online vopsea de păr

Specialiștii recomandă să te vopsești la minimum 48 de ore de la ultima spălare pe cap. În acest fel părul este acoperit cu sebum, substanţa grasă care îl protejează de factorii de mediu, inclusiv de efectele adverse ale vopselei permanente.

Dacă dorești să economisești timp pe care l-ai fi alocat, de altfel, colindatului prin magazine, poți comanda via online vopseaua de păr dorită. În plus, să te vopsești singură acasă se dovedește a fi mult mai rentabil comparativ cu vopsitul la coafor, care de multe ori nici măcar nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale.

0 Shares
You May Also Like