Zece joburi ciudate pe care celebritatile le aveau inainte de faima

0 Shares
0
0
0

Cand vedeti celebritatile pe covorul rosu imbracate, cizelate si aranjate de stilisti si asistenti, este greu de crezut ca au avut dus-o vreodata rau. Insa sunt sanse mai mari sa castigi un jackpot decat sa devii faimos.

Drumul catre faima si avere nu este usor, ba chiar si unele staruri de film au avut niste slujbe ciudate pentru a-si castiga painea. Iata care sunt zece dintre cele mai ciudate slujbe pe care oamenii celebri le-au avut inainte de a ajunge in lumina reflectoarelor.

Coafor mortuar. Danny DeVito. Sora sa mai mare, Angela, detinea un salon de infrumusetare, care era frecventat atat de clienti tineri, cat si de clienti mai in varsta. “Mr. Danny”, asa cum era cunoscut, urma sa mearga la morga, dupa ce clientii decedau, pentru a se asigura ca acestia vor avea o coafura frumoasa la inmormantare. El a glumit, in cadrul show-ului Lopez Tonight, ca nici unul dintre clientii decedati nu s-a plans de coafura.

Cosmetician la morga. Whoopi Goldberg. Whoopi era un estetician autorizat, cand a vazut un anunt pentru un loc de munca la o morga. Ea a obtinut slujba, dar mai tarziu i-a marturisit lui Oprah, in cadrul emisiunii Masterclass, ca acest job a reprezentat o experienta dura si este o persoana speciala, careia ii pasa de ceilalti si care isi doreste sa-i faca sa arate „demni de un ramas-bun memorabil.”

Imblanzitor de lei. Christopher Walken. Deloc surprinzator. Intr-o vara, pe cand avea 16 ani, a lucrat cu un dresor de animale care avea propriul circ. Proprietarul circului a facut un numar cu o duzina de feline mari, iar dupa, ce Walken a iesit cu un leu bătran pe nume Sheba, despre care el spunea ca semana mai mult cu un caine. De asemenea, a lucrat ca dansator de rezerva (de fundal) intr-un cabaret, in asteptarea succesului.

Imblanzitor de lei

Clovn la petreceri pentru copii. Hugh Jackman. In cadrul talk-show-ului lui Howard Stern, Jackman a vorbit despre inceputul carierei sale zile ca actor, inainte de a dobandi abilitătile pentru a avea succes. Unul dintre job-urile sale a fost acela de clovn la petrecerile pentru copii; el a marturisit ca petrecerile copiilor cu varsta de pana la 3 ani erau minunate.

La ultima petrecere la care a fost prezent in calitate de clovn, cea a unui copil de 8 ani, numarul sau era pe cale sa devina un esec si, pentru a salva situatia, le-a dat copiilor prezenti la petrecere oua crude sa arunce in el, lasandu-i pe copii sa-l doboare la pamant.

Desfacatoare de porumb. Cindy Crawford. In biografia ei de pe Twitter, Crawford mentioneaza “depanusarea porumbului” ca fiind una dintre abilitatile sale unice, alaturi de bowling si coacerea placintelor. Se pare ca in scoala gimnaziala si liceu ea a lucrat pe un camp de porumb, sarcina sa fiind de a trage frunzele exterioare de pe cocenii de porumb. “Ma pricepeam. Puteam sa o fac foarte repede”, a declarat ea pentru Fashion Magazine.

Desfacatoare de porumb

Salvamar la YMCA. Vince Vaughn. Nu a rezistat mult timp ca salvamar, dar nu pentru că cineva s-ar inecat pe turele sale. Intarzia prea des, insa a spus ca a invatat o lectie dura despre punctualitate.

Mascota-fruct. Megan Fox. In perioada in care lucra la un magazin de smoothie, o data pe saptamana, Fox trebuia sa stea pe marginea unei autostrazi purtand un costum urias in forma de banana. Drept urmare, ea poarta intotdeauna bancnote de 20 de dolari in geanta pentru a da bacsisuri.

Curata cotele de pui. Matthew McConaughey. In perioada studentiei, intr-o vara , in timpul unui schimb de experienta in Australia, McConaughey curata cotete de pui si spala vase pentru a castiga bani. Greu de spus ce suna mai rau: curatenia la pui sau pierderea drastica in greutate pentru rolurile sale din filme.

Barker de carnaval. Helen Mirren. Comoara mondiala, Helen Mirren a crescut in „echivalentul britanic al insulei Coney” si isi petrecea sambetele lucrand la carnavalul local. A lucrat intr-un stand de darts si se folosea de talentul sau retoric pentru a atrage clienti. Ea spune ca este la fel ca actoria, carnavalul fiind locul in care si-a inceput cariera.

Barker de carnaval

Dactilograf la publicatia Pagini Aurii. Dustin Hoffman. La 90 de cuvinte pe minut, nu i-ar fi trebuit mult timp lui Hoffman sa scrie Pagini Aurii, insa el a fost si chelner, pentru a se putea descurca, pana a ajuns mare.

0 Shares
You May Also Like

Istoria navelor pe scurt

In primele zile ale omenirii, barcile erau simple si bazate pe materialele disponibile constructorilor: Toate sistemele de constructii…