Avantajele masinii inchiriate pe termen lung

0 Shares
0
0
0

Achizitionarea unui autoturism nu mai este acum singura solutie de a beneficia de avantajele unei masini.

Serviciile de inchiriere pe termen lung au devenit pentru multi alternativa cea mai convenabila a ratelor bancare sau a leasingului operational. In randurile urmatoare ne-am propus sa descoperim care sunt avantajele serviciilor auto de inchiriat Cluj

Beneficiezi de o masina sigura bine echipata

Tot mai multi antreprenori, oameni de afaceri si persoane care desfasoare diferite businessuri, aleg serviciile firmelor de inchirieri auto, in detrimentul celorlalte optiuni. Astfel se pot bucura de avantajele unor autovehicule complet echipate.

Competitivitatea tot mai crescuta pe aceasta nisa a dus la imbunatatirea conditiilor si a confortului. Masinile puse la dispozitie de firmele din domeniui sunt din gama premium. Vin cu cutii automate, ce se conduc usor, au dotari de top ce asigura confort personal sporit.

Siguranta este poate cel mai important detaliu cand vine vorba de autoturisme, iar masinile folosite in astfel de situatii sunt supuse unor revizii periodice amanuntite, astfel cei ce le folosesc calatoresc in deplina siguranta.

Poti schimba masina in functie de imprejurari

Un alt avantaj de care se bucura cei ce folosesc auto de inchiriat Cluj tine de flexibilitate. Fie ca inchiriaza masina pe termen lung sau mediu, pot inlocui autovehiculul cu altul, fara a plati taxe exagerate.

Cei ce in mod normal contracteaza o masina de oras, care sa le deserveasca pentru deplasarile in interes de serviciu zilnice, pot alege sa-l inlocuiasca cu unul adecvat cand parasesc orasul, sau in weekend-ul cand calatoresc cu familia. Astfel se bucura de confort ridicat in orice situatie. 

Firmele care cu creat astfel de servicii, pun la dispozitie si masini de lux, potrivite pentru a consolida imaginea business. Fie ca vine vorba de evenimente sau intalniri de afaceri, contractorii au posibilitatea de a inlocui autoturismul folosit in mod obisnuit cu unul premium, care sa ii ajute sa intareasca imaginea.

Ai costuri decente

Serviciile de inchiriere pe termen lung nu sunt exagerate! Multi au impresia ca pretul platit pentru folosirea unor masini de lux este piperat.

Companiile care ofera astfel de solutii au venit cu preturi mai mult decat decente ce nu depasesc in numeroase cazuri costurile platite in cazul contractelor de leasing. Deci se poate spune ca inchirierea este cea mai buna solutie pentru a plati un pret decent si a beneficia de calitate premium.

Poti folosi masina fara a plati avans 

Daca in cazul ratelor si a leasingului folosirea masinii este conditionata de avans generos, ce se poate ridica pana la 50% din valoarea autoturismului, mult mai simplu stau lucrurile in cazul celor inchiriate.

Contractorul poate intra in posesia autoturismului fara a plati sumele imense solicitate de companiile de leasing si banci. In cazul in care soferii se simt confortabil, pot alege sa prelungeasca contractul si sa beneficieze de avantajele masinii preferate pentru mai mult timp.

Utilizezi un autoturism complet asigurat

Cand vine vorba de autoturisme inchiriate pe terme lung treburile legate de asigurare sunt destul de clare. Utilizatorul plateste asigurare completa.

In astfel de situatii nu se pune problema asigurarilor partiale sau doar a celor obligatorii. In cazul incidentelor in trafic, autoturismele sunt complet asigurate, indiferent de vinovat. Cei ce utilizeaza autoturismul nu mai platesc sume suplimentare.

Avantajele folosirii masinilor inchiriate sunt numeroase si nu se opresc aici. Fie ca doresti sa te bucuri de independenta pe termen mediu, fie ca vrei sa te deplasezi in interes de serviciu pentru o perioada mai lunga, dar nu suficient de mare cat sa justifice contractarea de masini prin sisteme de rate, autoturismele inchiriate reprezinta cele mai bune optiuni de dezvoltare. 

0 Shares
You May Also Like