Care sunt beneficiile unui serviciu de transfer auto

0 Shares
0
0
0

In cazul in care te gandesti sa inchiriezi o masina pentru a calatori pe un traseu bine determinat si pe o perioada de timp bine definita, serviciul de transferuri auto poate fi o solutie mai simpla si mai confortabila decat te-ai fi gandit.

Chiar daca nu ai nevoie de o masina cu sofer pentru un eveniment special, transferul auto este una din optiunile de luat in considerare. Iata cateva dintre beneficiile aduse de acest serviciu.

Calatoresti simplu si confortabil

Fie ca nu detii un carnet de conducere sau vrei sa scapi de corvoada traficului si a cautarii celui mai bun traseu, serviciile de inchiriere auto cu sofer pot fi solutia care ar putea sa te scape de toate grijile. Mai mult decat atat, soferii care va vor duce la destinatia aleasa nu au niciun motiv pentru a nu gasi cele mai bune rute, astfel incat clientilor li se poate garanta punctualitate si seriozitate maxima.

Servicii de lux si oferte personalizate

Daca te afli intr-o calatorie de afaceri sau pariticipi la un eveniment corporate, in anumite ocazii prestanta si imaginea sunt mai mult decat importante pentru a lasa o impresie favorabila si pentru a va atinge scopurile. Astfel, daca va doriti sa impresionati, puteti opta si pentru o masina de lux. De asemenea, cei care apeleaza la un serviciu de inchirieri auto cu sofer pot opta pentru mai multe facilitati sau accesorii. Promotor Rent a Car raspunde cu flexibilitate celor mai exigente cerinte si dorinte, punand la dispozitia clientilor oferte personalizate.

Profesionalism si siguranta

In cazul in care te afli in Romania pentru o perioada scurta de timp si ai nevoie sa ajungi in siguranta de la aeroport in capitala sau in alt oras al tarii, serviciul de transfer auto este una dintre cele mai recomandate solutii. Pe langa faptul ca ai siguranta ca soferul si masina dorita de tine te vor astepta la aeroport la ora stabilita, costurile sunt fixe si nu pot suferi schimbari la fata locului. Totodata, Promotor Rent a Car investeste periodic in instruirea soferilor si pregatirea lor, astfel incat sa se asigure de profesionalismul seriviciilor oferte.

Costuri si responsabilitati reduse

Pe langa aceste benficii, cei care apeleaza la un serviciu de transfer auto mai au si avantajul faptului ca nu vor mai avea in responsabilitatea masinii. De asemenea, spre deosebire de serviciile simple de inchirieri de masini, transferul auto nu presupune achitarea unei garantii si puteti evita toate grijile si costurile suplimentare legate de combustibil si alte cheltuieli.

0 Shares
You May Also Like